Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6. óta (aug) szedem a fogamzásgátlómat (Lindynette 20) és minden nap van barna/véres folyásom. Lehet emiatt bajom? Normális ez?
Figyelt kérdés
Ha elfogy utána meg fog jönni egyálltalán?(A miatt h állandó folyásom van)2008. aug. 23. 02:03
1/13 anonim válasza:
én nem tudom pontosan ,15 éves fiu vagyok.de szerintem sok folyadékot kéne innod!!!!! Vagy alergiás vagy arra a fajta fogamzásgátlóra.
2/13 anonim válasza:
Ha nem tudod akkor minek válaszolsz?:D
3/13 anonim válasza:
én is fiú vagyok, de az allergiára tippelek ahogy az első komment írója is lehet orvoshoz kéne menned komolyabb bajok is lehetnek vagy nemtom
És mi lenne ha megpróbálnád szünetelni?
4/13 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz,és kérd ki az ő véleményét. Nekem csak a harmadik fajta bogyó vált be. Az elsőnél nálam is végig ilyen barnás folyás volt,a másodiktól meg állandóan fájt a fejem.
5/13 anonim válasza:
Ha nőgyógyászati panaszod van, akkor nőgyógyászhoz kell fordulni, látod, h itt nemcsak nem értenek hozzá, hanem még próbálnak is sokan okosok lenni. Komoly dolgokban csak igazi szakembert kérdezz meg. Nem ilyen fogalmamsincsnemértekhozzáéletembennemláttamilyetdeazértmondokvalamit szakértőket.
6/13 anonim válasza:
nekem az első hónapba amikor elkezdtem szedni fogamzásgátlót végig barna folyásom volt szerintem ez az első hónapba még természetes ha utána is lesz akkor érdemes elmenni a nőgyógyászhoz :) mert nekem speciel elmúlt az első levél után megjött rendesen és utána már nem volt barna folyásom :) szerintem felesleges vissza menned az első hónapnál a dokihoz :)
7/13 anonim válasza:
Én is azt szedek és nekem is 15 napig volt ilyenem meg sokmindenkitől hallottam h ez volt...nekem az orvos írt fel gyógyzsert meg C vitamint és elmúlt úgyh nem biztos h nem jó neked az a gyógyszer meg még hhozzá kell szoknod
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor ne aggodjak rendesen meg fog jönni attól függetlenül is hogy most egy hónapig állandó folyásom/vérzésem volt?
2008. aug. 23. 11:38
9/13 anonim válasza:
Az első hónapokban ez teljesen normális! Nem kell aggódnod!
10/13 anonim válasza:
Én is ezt szedem,ez normális,de csak az első levélnél. A mesnidnek meg meg kell jönni a szünetben és el kell múlnia ,mire beveszed az második levél 1.szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!