Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,a barátom 18 éves.Tegnap kiakarta próbàlni,milyen gumi néljük az érzés,én pedig mivel teljesen kezdő vagyok,belementem.3at "húzott" aztàn kivette..de úgy hallottam,hogy az elővàladék màr tartalmazhat spermiumot.A hónap elején múlt el a menstruàcióm.Köszönöm a normàlis vàlaszokat!

2015. febr. 8. 13:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mikor volt ez? Esemenyutani lehet kellene
2015. febr. 8. 15:22
 12/22 A kérdező kommentje:
Tegnap történt
2015. febr. 8. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Középidő környékén vagy, úgyhogy 40-50 % az esély. A helyedben íratnék fel esemény utánit és még benne vagy a 72 órában, úgyhogy használ. Ne kockáztass.
2015. febr. 8. 16:21
 14/22 A kérdező kommentje:
Egy apró kérdés..úgy tudom,hogy a 28 napos ciklusoknàl a 14.-16.nap a peteérés..de még csak 6 nap telt el.Akkor én tudom rosszul?
2015. febr. 8. 16:31
 15/22 anonim ***** válasza:

A 28 napos ciklus azt jelenti, hogy amikor megjön a menstruációd, az a 0. nap. Termékeny időszaknak nevezik a középidőt, ami általában a 9.-16. nap között van (elnagyolva), de lehet még ennél később is, meg persze korábban is a peteérésed. Ha tehát a hónap elején múlt el a menzeszed, akkor ez sajnos nem hat nap, hanem több. Annyi napot számolj, ahány eltelt a menstruációd első napjától kezdve.

Egyébként szerintem nagyon kevés az esélye a terhességnek, mielőtt esemény utáni tablettát veszel, beszélj anyukáddal és egy orvossal mindenképpen, minél előbb. :)

2015. febr. 8. 16:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor is "csak" 30-40% ha peteérésnél telibe lövik a nőt.
2015. febr. 8. 17:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Még irathatsz fel esemény utáni tablettát. Ha nem iratsz, akkor két hét múlva vegyél egy tesztet.

Amint megjött, menj nőgyógyászatra és irass fel fogamzásgátlót. 16 évesen már nyugodtan szedhedsz, én is akkor kezdtem.

2015. febr. 8. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:
14 nap múlva tesztelj.
2015. febr. 8. 18:39
 19/22 anonim válasza:
igen tartalmazhat előváladék IS spermiumot .. ezzel nagyon vigyázzatok máskor ! valószínű nem vagy terhes mert nagyon kicsi az esélye de ha akár 1 spermiumnak is sikerül a megtermékenyítés akkor már terhes vagy .. mert a spermiumok 2-3 napig vandorolnak a petefészekben vagy elhalnak vagy sikerul nekik tovabb jutni . remélem minden rendben lesz
2015. febr. 10. 16:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2015. febr. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!