Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos a pharmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos a pharmatex kúp, ha nem élvez soha belém?

Figyelt kérdés
fogamzásgátlót szedtem 2 évig, de nemrég kiderült, h trombózisom lett tőle, így abba kell hagynom és mást védekező módszert kell keresnünk.
2010. febr. 10. 11:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
biztonságos....ha nektek jó így a szex...:S
2010. febr. 10. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Nálunk dettó ugyanez van, csak 8 évig szedtem és más miatt kellett abbahagynom. Pharmatex krémmel ugyanígy eljátszunk, viszont jövő hónaptól kezdve hüvelygyűrű. Neked azt sem lehet?

Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, én arra a következtetésre jutottam, h ennél csak akkor lennénk biztonságosabbak, ha bágyadt szemmel tisztes távolságból nézegetnénk egymást.

2010. febr. 10. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
De elegem van már az ilyen kérdésekből... rendszeresen jársz/jártál nőgyógyászhoz, miért nem kérdezted/kérdezed meg tőle?
2010. febr. 10. 11:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért, kedves harmadik válaszadó, mert nem a nőgyógyász véleményére kiváncsi, hanem tapasztalatokra...Valaki fegyvert fog a fejedhez, h kötelező minden kérdést végigolvasnod? Ha nem, akkor javasolnám, h azokat nézd, amik érdekelnek.
2010. febr. 10. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
aha, és a nőgyógyász abszolut hülye, nem jar hozza napont 100 nő, aki elmeséli, h mi a gondja. áá, nem. csak az itteni nagyokosoknak kell hinni. mi? inkabb orvost kérdezzen. amugy vannak pharmatex babak, sajnos. nem biztonsagos. és mi van, ha nem sikerul időben kivennie? akkor ott a gond. miert nem lehet ovszert hasznalni, vagy tabit szedni? ha nem akarsz gyereket, akkor az a legbiztonsagosabb.
2010. febr. 10. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:
ja, nem szedhetsz tabit. akkor marad az ovszer, ameddig nem akarsz gyereket.
2010. febr. 10. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan nők akik nem bírják a gumit. Persze, be lehet kenegetni mindenféle jó dolgokkal azt az óvszert. Meg akár gumikesztyűbe is simogathatjuk a másikat...

Szerintem a pharmatex megszakítással együtt(!!) biztonságos. Ha megfelelően van használva, akkor véd, ha meg ki is veszi, akkor baj nem lehet. Persze, előfordulhat, de gumi mellett nem?

Ezt a nagy óvszer mellett kampányolást nem értem. Max egyéjszakásnál. Ott igen.

2010. febr. 10. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
miért is nem érted? pl. tegyuk fel, 18-19 éves vagy, sulizol, tehat még nem kell gyerek. akkor bevállalnád, h " lehet, h nem leszel terhes "? és mindig azon görcsölsz, h esetleg a párod fáradtabb-e a kelleténél, és nem veszi ki időben? kösz, nekem ez nem kellene. azért jó az óvszer, mert nem kell ilyenektől félni, h nem veszi ki időben. ha meg a gumi mellé hasznal vki spermicidet, akkor ugy mar biztonsagos.
2010. febr. 10. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:
"Fáradtabb a kelleténél és nem veszi ki időben?" Most viccelsz, ugye? Nem az utolsó pillanatban kell kirántani. Van olyan férfi aki nem érzi, h el fog menni?
2010. febr. 10. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:

biztonságos sztem ha a partnered mindig idöben kiveszi..

egyébként közvetlenül menstruáció elött és után nem lehet azon az 1-2 napon teherbe esni.. a legesélyesebb h teherbe es az a ciklus közepén van akkor használjatok inkább gumit is..

2010. febr. 10. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!