Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a menstruációm alatt (utolsó napjaiban), de már a következő levél megkezdésének 3. napján szeretkeztem - úgy, hogy az 1. nap elfelejtettem bevenni a legelső tablettát, amit másnap pótoltam - abból baj lehet?
szia!
Hát nem indokoltad hogy mikor pótoltad azt a tabit. ha 12 órán belül,akkor minden oké, ha később, én a helyedben 1 hétig kiegészítő védekezést alkalmaznék.De ALSÓHANGON megszakításosat.. bár erre nem bíztatlak inkább..:)
Gumizzatok, ki lehet bírni:)
3ik.válaszoló vagyok.
ja,hogy volt szex.. ez vmiért nem jutott el az agyamig. Szerintem ez attól függ h mennyi időn belül pótoltad.
Kislány, gratulálok!
Te sem olvastad el a tabi használati utasítását? Tudod a kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a BETEGTÁJÉKOZTATÓT. Csak olvasni is meg kéne tanulni nem csak b@szni!
Egyébként meg nem lehet baj, mert a tabi többet véd mint 24 óra, de hülyebiztosra van hangolva pont az ilyen hülyék miatt mint te. Az elmaradt tablettát meg másnap nem pótoljuk, mert az összevissza hormonbevitel megbolondítja a szervezetedet és igen így már akár baj is lehet belőle!
ÉSSZEL védekezünk 'ázeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!