Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a baratnom? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a baratnom? Nem jott meg neki ma

Figyelt kérdés
Baratnommel 15napja csinaltuk,eloszor gumi nelkul,de akkor mindig kivettem,utana gumival,de ma nem jott meg neki..biztos vagyok bennne,hogy nem mentem el benne.

2015. jan. 30. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Ülj vissza biosz órára és főleg az álmenstruáció részt ismételd. Nem egy nő van, aki a 6-ik hónapig álmenstruál, de az sem ritka, hogy az egész terhesség alatt!

2015. jan. 30. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki van rosszul az első hetekben. Egy teszt meg kb. 500Ft, érdemes erre szánni. 98%, hogy nem terhes, de inkább teszteljetek, minthogy ezen idegeskedjetek!
2015. jan. 30. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
#11 Azért ez nagyon nagyon ritka, jobb, ha tőlem tudod. Ál-menstruáció? Akkor mégiscsak igazam van? Még sincs menstruáció alatta?
2015. jan. 30. 15:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Kiadják 18alat a tesztet?
2015. jan. 30. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kiadják? Besétálsz egy drogériába, és veszel. EZ nem gyógyszer.
2015. jan. 30. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

1. az igaz, hogy elvileg termékeny napokban voltatok együtt, de

2. a női cikls nem hajszál pontos. Megjöhet ma este, holnap reggel, de egy hét múlva is. Élete során sosem lesz halál pontos a mesije. Ha minden késésnél ekkora hűhót csaptok, akkor a csaj előbb kerül a pszichiátriára, mint a terhes osztályra. Szóval én 2 hetet nevezzek késésnek, nem pedig pár napot.

3. Ha 2 hete dugtatok, akkor MOST lesz terhes. Most ágyazódik be a zigóta. Tehát a teszt is most fogja csak észrevenni. A kefeélés után 4-6 héttel vannak a legkorábbi tünetek, szóval most még persze, hogy nincs semmi baja, nem is lehet neki.

2015. jan. 30. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#16!

A petesejt az éréstől számított után 3 napig megtermékenyíthető, utána beágyazódik. A hcg-hormon (humáán choriogonadotropin hormon = magzatburok hormon) a beágyazódás pillanatától dolgozik, ha nem így tenne, a sárgatest-hormon hatására leszakadna a méhnyálkahártya, menstruáció következne be. A megtermékenyítés után 1-2 héttel már 99.99%-os biztossággal megállapítja a terhességet egy teszt.

2015. jan. 30. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Jobb, ha tőlem tudod, hogy nem olyan ritka, végig asszisztáltam pár terhességet, meg szülést már (olyan hülyeséggel ne is jöjjek, hogy van pár nőgyógyász barátom :-P ).

Valóban nem menstruáció, mert nem nyálkahártya leválás történik (az ugye, ahogy írtad vetéléssel járna) és változó, hogy "minőségileg" milyen a vérzés, de nagyon sokan összetévesztik és tök nyugodtak, hogy nem terhesek, mert menstruálnak :-P

2015. jan. 30. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ugye legközelebb védekeztek? Ígérd meg nekem, mert helyettetek is idegeskedem.:)
2015. jan. 30. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kilences!!!!

Most szültem meg három hete az egészséges kisbabámat,úgy hogy egészen a hetedik hónapig menstruáltam......

2015. jan. 31. 07:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!