Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes a baratnom? Nem jott meg neki ma
#9:
Ülj vissza biosz órára és főleg az álmenstruáció részt ismételd. Nem egy nő van, aki a 6-ik hónapig álmenstruál, de az sem ritka, hogy az egész terhesség alatt!
1. az igaz, hogy elvileg termékeny napokban voltatok együtt, de
2. a női cikls nem hajszál pontos. Megjöhet ma este, holnap reggel, de egy hét múlva is. Élete során sosem lesz halál pontos a mesije. Ha minden késésnél ekkora hűhót csaptok, akkor a csaj előbb kerül a pszichiátriára, mint a terhes osztályra. Szóval én 2 hetet nevezzek késésnek, nem pedig pár napot.
3. Ha 2 hete dugtatok, akkor MOST lesz terhes. Most ágyazódik be a zigóta. Tehát a teszt is most fogja csak észrevenni. A kefeélés után 4-6 héttel vannak a legkorábbi tünetek, szóval most még persze, hogy nincs semmi baja, nem is lehet neki.
#16!
A petesejt az éréstől számított után 3 napig megtermékenyíthető, utána beágyazódik. A hcg-hormon (humáán choriogonadotropin hormon = magzatburok hormon) a beágyazódás pillanatától dolgozik, ha nem így tenne, a sárgatest-hormon hatására leszakadna a méhnyálkahártya, menstruáció következne be. A megtermékenyítés után 1-2 héttel már 99.99%-os biztossággal megállapítja a terhességet egy teszt.
#13:
Jobb, ha tőlem tudod, hogy nem olyan ritka, végig asszisztáltam pár terhességet, meg szülést már (olyan hülyeséggel ne is jöjjek, hogy van pár nőgyógyász barátom :-P ).
Valóban nem menstruáció, mert nem nyálkahártya leválás történik (az ugye, ahogy írtad vetéléssel járna) és változó, hogy "minőségileg" milyen a vérzés, de nagyon sokan összetévesztik és tök nyugodtak, hogy nem terhesek, mert menstruálnak :-P
Kedves Kilences!!!!
Most szültem meg három hete az egészséges kisbabámat,úgy hogy egészen a hetedik hónapig menstruáltam......
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!