Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alapból késik a menstruációm mindig, honnan tudhatom hogy esetleg terhes vagyok-e?
Nekem simán több 32 napnál is általában, pedig már 23 vagyok.
Annyit tudok mondani, hogy ez megnehezíti a dolgot, nekem is ezt mondta a nőgyógyász, hogy mivel nem tudom mikor fog megjönni, ezért nehezíti majd a teherbeesésemet ha szeretnék majd.
De akkor egyre hosszabb és hosszab idő telik el két menstruáció között? Tehát pl megjön kb így, most számoljunk 5 nap késésekkel, hogy január 1, aztán február 5 (35 nap) aztán március 15 (40 nap), aztán április 30 (45 nap), és ez folyamatosan növekszik, mivel késik? Vagy csak fogalmad sincs, hogy működik ez igazából? .. Ezt tartom valószínűbbnek, ha nem, rohanj orvoshoz. A ciklusod hosszát az előző hónapok átlagával tudod ki, neten biztos találsz erről pontosabb leírást. Persze nem biztos, hogy napra pontosan megjön, de az nem is problémás.
Nem tudnád leírni mondjuk, az utolsó 4 menstruációd mikor kezdődött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!