Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne megkérni a barátnőmet, hogy felezzük a
gumi árát?
Figyelt kérdés
Nos, mivel mind a kettőnk érdekelt abban , hogy szexeljünk, gyereket sem akarunk, és ő tablettát sem akar szedni, úgy gondoltam, hogy beszélnék vele arról , hogy talán felezhetnénk a gumi árát. Jó ideje együtt vagyunk már, sokat szexelünk, szerintem sokba kerül a gumi. Csak kicsit bunkónak, de legalábbis furcsának érezném ezt.
Illetve, tudtok olyan óvszert ami viszonylag jó minőségű , és nagy mennyiségben , nem túl drágán lehet online rendelni?
Ha nagy kiszerelésben, olcsóbban szeretnél óvszert vásárolni, akkor érdemes aukciós oldalakon is megnézned, ahol nem csak magánszemélyek, hanem boltok, online kereskedések is árulnak dolgokat.
100-as kiszerelésben szó szerint töredék áron kínálnak óvszert, pl.:
Arra nyilván nagyon érdemes figyelni, hogy megbízható márkát vásárolj, és megbízható eladótól (amit a korábbi vásárlóktól kapott értékelései alapján azért elég jól meg lehet ítélni).
2015. jan. 29. 08:54
12/21 anonim válasza:
Ez attol ugg hogy ki fel jobban a terhessegtol:)Aki jobban fel,fizessen..
2015. jan. 29. 08:59
13/21 anonim válasza:
Szerintem ha bunkóságnak érzed, ne így mondd, hanem pl hívd fel mielőtt átjön, hogy ugorjon be gumit venni, aztán ha "túlesett" ezen, nyugodtan mondhatod, hogy vehetne ő többet.
2015. jan. 29. 09:12
14/21 anonim válasza:
Szia, szerintem nem bunkóság egyáltalán, a védekezés két fél érdeke. Én lány vagyok, nekem az alap lenne, ha gumival védekeznénk, de nem érezném bunkónak a pasit, ha felhozza, mert nekem ez nem lett volna alap :)
2015. jan. 29. 10:59
15/21 anonim válasza:
Ha az anyagi helyzeted úgy kívánja és Ő megtehetné,hogy segítsen,akkor finoman említsd meg.Először csak olyan formában,hogy betudna e segíteni?Hátha kapcsol.Eddig biztosan evidens volt neki,hogy Te veszed a lufikat.:)
2015. jan. 29. 11:12
16/21 anonim válasza:
Nem bunkóság, mert ha napi, vagy kétnapi szinten szexeltek,akkor bizony több ezer ft havonta az óvszer. Kérd meg, hogy 1ik héten ő vásároljon,másik héten pedig te.
2015. jan. 29. 12:53
17/21 anonim válasza:
én sosem vártam el a páromtól, hogy fizesse az amúgy drága fogamzásgátló felét... a gumi a pasi dolga, a tabi a lányé. lehet nekem ilyen furi a felfogásom, de én ezt így gondolom jónak.
2015. jan. 29. 16:05
18/21 anonim válasza:
Utolsó: én se várom el lányként, hogy a párom belefizessen a fogamzásgátlóba (pedig nuvaringet használok, ami a legdrágább), de ennek merőben más oka van. Úgy gondolom, mivel ő azért többet költ rám, mint én rá, ezzel valamennyire "egyensúlyba hozom". De ha gumit használnánk, vennék én is rendszeresen. Felezni nem felezném, ne abból álljon a kapcsolat, hogy pár száz forintokon osztozkodunk, vagy pontosan meg van mondva, hogy most te veszel, aztán én.
2015. jan. 29. 18:53
19/21 anonim válasza:
Ez a legprosztóbb dolgok egyike amit valaha hallottam!
Kicsinyes és proli!
2015. jan. 29. 18:58
20/21 anonim válasza:
Ha már csinálsz valamit, ne elégedj meg félmunkával. Fizesse az egészet a barátnőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!