Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bunkóság lenne megkérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne megkérni a barátnőmet, hogy felezzük a gumi árát?

Figyelt kérdés

Nos, mivel mind a kettőnk érdekelt abban , hogy szexeljünk, gyereket sem akarunk, és ő tablettát sem akar szedni, úgy gondoltam, hogy beszélnék vele arról , hogy talán felezhetnénk a gumi árát. Jó ideje együtt vagyunk már, sokat szexelünk, szerintem sokba kerül a gumi. Csak kicsit bunkónak, de legalábbis furcsának érezném ezt.

Illetve, tudtok olyan óvszert ami viszonylag jó minőségű , és nagy mennyiségben , nem túl drágán lehet online rendelni?

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. jan. 29. 07:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha nagy kiszerelésben, olcsóbban szeretnél óvszert vásárolni, akkor érdemes aukciós oldalakon is megnézned, ahol nem csak magánszemélyek, hanem boltok, online kereskedések is árulnak dolgokat.

100-as kiszerelésben szó szerint töredék áron kínálnak óvszert, pl.:

[link]

Arra nyilván nagyon érdemes figyelni, hogy megbízható márkát vásárolj, és megbízható eladótól (amit a korábbi vásárlóktól kapott értékelései alapján azért elég jól meg lehet ítélni).

2015. jan. 29. 08:54
 12/21 anonim ***** válasza:
7%
Ez attol ugg hogy ki fel jobban a terhessegtol:)Aki jobban fel,fizessen..
2015. jan. 29. 08:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bunkóságnak érzed, ne így mondd, hanem pl hívd fel mielőtt átjön, hogy ugorjon be gumit venni, aztán ha "túlesett" ezen, nyugodtan mondhatod, hogy vehetne ő többet.
2015. jan. 29. 09:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem nem bunkóság egyáltalán, a védekezés két fél érdeke. Én lány vagyok, nekem az alap lenne, ha gumival védekeznénk, de nem érezném bunkónak a pasit, ha felhozza, mert nekem ez nem lett volna alap :)
2015. jan. 29. 10:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha az anyagi helyzeted úgy kívánja és Ő megtehetné,hogy segítsen,akkor finoman említsd meg.Először csak olyan formában,hogy betudna e segíteni?Hátha kapcsol.Eddig biztosan evidens volt neki,hogy Te veszed a lufikat.:)
2015. jan. 29. 11:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság, mert ha napi, vagy kétnapi szinten szexeltek,akkor bizony több ezer ft havonta az óvszer. Kérd meg, hogy 1ik héten ő vásároljon,másik héten pedig te.
2015. jan. 29. 12:53
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
én sosem vártam el a páromtól, hogy fizesse az amúgy drága fogamzásgátló felét... a gumi a pasi dolga, a tabi a lányé. lehet nekem ilyen furi a felfogásom, de én ezt így gondolom jónak.
2015. jan. 29. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: én se várom el lányként, hogy a párom belefizessen a fogamzásgátlóba (pedig nuvaringet használok, ami a legdrágább), de ennek merőben más oka van. Úgy gondolom, mivel ő azért többet költ rám, mint én rá, ezzel valamennyire "egyensúlyba hozom". De ha gumit használnánk, vennék én is rendszeresen. Felezni nem felezném, ne abból álljon a kapcsolat, hogy pár száz forintokon osztozkodunk, vagy pontosan meg van mondva, hogy most te veszel, aztán én.
2015. jan. 29. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez a legprosztóbb dolgok egyike amit valaha hallottam!

Kicsinyes és proli!

2015. jan. 29. 18:58
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
Ha már csinálsz valamit, ne elégedj meg félmunkával. Fizesse az egészet a barátnőd.
2015. jan. 30. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!