Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetnek terhesség jelei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnek terhesség jelei?

Figyelt kérdés

10napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni.

2.szemnél voltunk együtt barátommal, védekeztünk, a gumi nem szakadt ki, nem folyt mellé semmi nagy valószinűséggel.

viszont azóta szinte mindig puffadt vagyok, érzem, hogy belülről feszit valami,ma egy kicsit érzem, hogy érzékeny a bőröm, de nem csak mellemnél, hanem melleim fölött is, karjaimon.

Az f.g-t 1. mensis napon kezdtem el szedni, viszont miután elmult mensi, picit barnázgatok( 3 napja)

Lehetek terhes esetleg?

2010. febr. 8. 19:45
1 2
 1/12 errre ***** válasza:
NEM
2010. febr. 8. 19:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja, és hasam nem fáj, hanem jobboldalon, medencecsontnál nyom 1 kicsit vmi, de nem szur, és nem fáj.
2010. febr. 8. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
szedd ki végre a telefont ha már úgyse rezeg
2010. febr. 8. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:
NEM NEM NEEEEM!!!!!!!!!
 5/12 anonim ***** válasza:

sztem nem,de valameddig még védekezzetek óvszerrel is.

az érzékenység lehet a gyogyszer mell.hatása

6/12 anonim ***** válasza:
mitöl lennél terhes????????
 7/12 anonim ***** válasza:
a gyogyszernek baromira sok mellékhatása van köztük ezek is!! amugy meg 8 nap után SEMMIT SEM érzel terhességnél!!
2010. febr. 8. 19:50
 8/12 A kérdező kommentje:

De mér neeem?

Azt mondják hogy puffadás, meg bőrérzékenység lehet jele, csak nem tudom, hogy ilyen hamar mutatkozik-e..

9/12 anonim ***** válasza:
több mint valószínű h ez a tabi mellékhatása, még csak most kezdi el szokni a szervezeted. tuti nem vagy terhes ne izgulj. én úgyan így kezdtem el szedni és 1 hónapig volt pecsételő vérzésem plusz sokkal érzékenyebbek voltak a cicik :) szóval nyugi nem lesz semmi baj...
 10/12 anonim ***** válasza:
nyugi már, nem vagy terhes
2010. febr. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!