Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Múlthéten pénteken vesztette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlthéten pénteken vesztette el barátnőm a szüzességét használtunk gumit nem volt kiszakadva, most pénteken is volt gumi minden Szombatra megkelett volna jönni de nem jött, szerintetek terhes?

Figyelt kérdés
Mit tegyünk? mondtam neki a forró vizes fürdést, holnap vegyek tesztet?

2015. jan. 25. 17:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
rendben
2015. jan. 25. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyugi van, valszeg azért késik neki, mert stresszel :) HA több, mint egy hetet késik, vegyetek tesztet- előbb nem biztos, hogy mutat bármit is- ha a teszt negatív, de továbbra sem jön meg neki, menjen dokihoz, mert lehet, hogy valami egyéb gond van. De szerintem csak stresszel, velem is volt már ilyen. Megesik.
2015. jan. 25. 21:19
 13/13 anonim válasza:
Nekem és barátnőmnek is a szüzességünk elvesztése után 40 nap után jött meg. Hallottam ilyesmiről, hogy ilyenkor megváltozik a hormon működés és emiatt :)
2015. febr. 1. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!