Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal és kiszakadt. Teljesen belém jött minden. Bár beszedtem a szükséges gyógyszert. Egyiket már rá egy fél órára, mert futtunk s hamar megvettük. A másikat meg rá 12 órára. Biztos a védelem?
Igen,nem lesz baj.
Amúgy kellett kérj orvosodtól papírt,vagy ahogy kérted a gyógyszertárban kiadták a gyógyszerT?
Amiért kicsit szégyenlem magam az az,hogy ezzel a barátommal vesztettem el,már novemberbe. Eddig mindig rendben voltak a dolgok aktus után. Rendesen jött a menszeszem is..
És hát én nem tudtam,hogy idáig is fajulhat a dolog..szinte semmit se tudok arról,hogy ilyenkor milyen jeleket kell figyeljek..
a tabletta után szédültem,de nem volt hányingerem vagy hasonló baj. sőt,amikor elolvastam a hozzájárúló mellékhatásokat,ez is szerepelt benne.Javasoltok tesztet?
Biztos igen!
Ha félsz,akkor kb 14-16 nap múlva tesztelj...mást nem tudsz már csinálni!ne aggódj.
Ezek a tabik azért vannak,hogy ilyen esetekben segítsenek.
Nyugodj meg,nem lesz baj,ne stresszelj.
Szerintem ügyesek voltatok.
Kicsit mesélnél erről a tablettáról, hogy milyen? Sosem tudhatja az ember, hogy ilyen helyzetbe kerül...
Hogyan zajlik ez? Bemész a gyógyszertárba és megmondod, hogy gyorsan, mert baj van? Vagy meg kell várni a másnapot, dokihoz menni és ő írja fel?
Gondolom ez elég erős gyógyszer? Ilyenkor megjön a gyógyszertől? Milyen hatásokat érzel tőle?
Nekem már van két gyerekem, de ilyesmivel még nem volt dolgom, érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!