Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül havonta a fogamzásgátlás nektek?
3000 huf egy doboz. most nincs barátnőm, de erre emlékszem. és nem is régi mert kb másfél hónapja szakítottunk.
Azt viszont nem tudom hogy 1hó/1doboz, de szerintem igen :)
900 Ft/hó. Az óvszer ára. Mindig a 40 Db-ost vettük ami elég 2 hónapig.
Változó, hogy mikor mennyit szexelünk, mert nem rajtunk múlik, hanem hogy hogy esünk össze.
Most heti 1-2 alaklom.
Amikor közelebb voltunk egymáshoz, akkor heti 3-4 alkalom.
28N
Nem tudom, amikor elfogy a gumi én veszek kb 3-4 doboz 12es óvszert abból ami a dmben 800ft. Az eltart vmeddig de sose figyeltem, hogy meddig. :D
23L
3 havi fogamzásgátló nekem több mint 6 ezer, 1 hónapra így kb 2200 körül jön ki
L20
3 havi Yasminelle tabletta kb 7500 Ft. De van egy hónapos tobozban is az kb 2800 Ft. Csak én a 3 havit szoktam megvenni.
24 N
3500 forint 3 hónapra (elég kedvező az ára az előző gyógyszerem duplája volt ennek)
tri-regol fogamzásgátlót szedek
gyakoriság változó, de úgy 2-3 egy héten
17L
Gumi, Masculant szoktunk venni, 100 Ft/db körül van, heti 2-4 alkalom, 1-2 gumi/alkalom, ilyen módon kb havi 1000-2500 Ft.
19L/25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!