Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgálót szedek miután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgálót szedek miután elfogyott a havi adag másnapra megjött na most 4. napon már nem vérzett és bevettem a tapit úgyhogy nem vártam meg a 7 napot csak 4-et ez gáz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hát ez gáz...

Nem véletlen mondják az orvosok is h 7nap szünet!

2010. febr. 7. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
attól h nem vérzel még megkell várni a 7napot!!!! hány éves is vagy?
2010. febr. 7. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:

istenem hogy lehet ennnnnyi hülye egy rakásoooon??? ez már fáááj T_T

A kérdésre a válasz: nem, nem gáz. gondolom nem azért szedted, hogy ne ess teherbe, hanem csak tetszett a színe, igaz? ^^

2010. febr. 7. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
idióta vagy:D
2010. febr. 7. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
az a gáz amennyire hülye vagy. jó hogy már minden taknyos gyereknek felírják a fogamzásgátlót.
2010. febr. 7. 22:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Esetleg egy normális választ kaphatnék komolyan mondom ennyi idióta egy rakáson nem lehet ha nem teccik a kérdésem nem kell írni
2010. febr. 8. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, ez gáz.Őszintén megmondom, fogalmam nincs mit kell ilyenkor csinálni.Szerintem beszélj az orvosoddal. A tájékoztatóban ugyanis benne van, hogy meg KELL várni a 7 napot és a nyolcadikon KELL elkezdeni a szedést.

Olvass!Olvass!Olvass!

Jah...és ezek után ne mi legyünk már az idióták -.-

2010. febr. 8. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
21:47 es vagyok! Ezek után sztem télleg nem mi vagyunk az idióták és igaza van az elöttem szólónak h menj el és beszélj az orvosoddal!
2010. febr. 8. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:

"Esetleg egy normális választ kaphatnék komolyan mondom ennyi idióta egy rakáson nem lehet ha nem teccik a kérdésem nem kell írni"

Ha nem tudod leszűrni, hogy mi a válasz értelme, akkor csak a kölyködért kár..

De akkor tessék, itt van, a képedbe nyomom:

IGEN, AZÉRT VAN A 7 NAPOS SZÜNET KITALÁLVA, HOGY BETARTSÁK AZ EMBEREK ÉS NE ESSENEK TEHERBE! Szerinted viccnek szánták??!! OMG...

2010. febr. 8. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Olvasd el a gyógyszer használati utasítását (mit szedsz?), ha már kidobtad, keresd meg a neten. Az enyém egyfázisú. Kifejezetten rá van írva, hogy ha azt akarom, hogy a köv. hónapban előbb jőjjön meg, akkor ne 7 nap szünetet tartsak, hanem kevesebbet, amennyivel előbbre akarom hozni. Szóval a válasz a kérdésedre: a tabletta típusától függ. Ráadásul néha azt is meg lehet csinálni, hogy egyáltalán nem tartasz szünetet, és akkor nem jön meg, csak a köv. ciklus végén. Ez persze nem ajánlott gyakran, és max. egy menstruációt lehet kihagyni. De nyaraláskor pl. jól jön, és semmi problémád nem lesz belőle. Nem tudom, hogy minden tablettára igaz-e ez, de az egyfázisúakra igen.

A többieknek meg nem kéne hülyeséget írni, ha fogalmuk sincs...

2010. febr. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!