Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgálót szedek miután elfogyott a havi adag másnapra megjött na most 4. napon már nem vérzett és bevettem a tapit úgyhogy nem vártam meg a 7 napot csak 4-et ez gáz?
hát ez gáz...
Nem véletlen mondják az orvosok is h 7nap szünet!
istenem hogy lehet ennnnnyi hülye egy rakásoooon??? ez már fáááj T_T
A kérdésre a válasz: nem, nem gáz. gondolom nem azért szedted, hogy ne ess teherbe, hanem csak tetszett a színe, igaz? ^^
Hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, ez gáz.Őszintén megmondom, fogalmam nincs mit kell ilyenkor csinálni.Szerintem beszélj az orvosoddal. A tájékoztatóban ugyanis benne van, hogy meg KELL várni a 7 napot és a nyolcadikon KELL elkezdeni a szedést.
Olvass!Olvass!Olvass!
Jah...és ezek után ne mi legyünk már az idióták -.-
"Esetleg egy normális választ kaphatnék komolyan mondom ennyi idióta egy rakáson nem lehet ha nem teccik a kérdésem nem kell írni"
Ha nem tudod leszűrni, hogy mi a válasz értelme, akkor csak a kölyködért kár..
De akkor tessék, itt van, a képedbe nyomom:
IGEN, AZÉRT VAN A 7 NAPOS SZÜNET KITALÁLVA, HOGY BETARTSÁK AZ EMBEREK ÉS NE ESSENEK TEHERBE! Szerinted viccnek szánták??!! OMG...
Olvasd el a gyógyszer használati utasítását (mit szedsz?), ha már kidobtad, keresd meg a neten. Az enyém egyfázisú. Kifejezetten rá van írva, hogy ha azt akarom, hogy a köv. hónapban előbb jőjjön meg, akkor ne 7 nap szünetet tartsak, hanem kevesebbet, amennyivel előbbre akarom hozni. Szóval a válasz a kérdésedre: a tabletta típusától függ. Ráadásul néha azt is meg lehet csinálni, hogy egyáltalán nem tartasz szünetet, és akkor nem jön meg, csak a köv. ciklus végén. Ez persze nem ajánlott gyakran, és max. egy menstruációt lehet kihagyni. De nyaraláskor pl. jól jön, és semmi problémád nem lesz belőle. Nem tudom, hogy minden tablettára igaz-e ez, de az egyfázisúakra igen.
A többieknek meg nem kéne hülyeséget írni, ha fogalmuk sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!