Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló + 7-8 órával utána hasmenés?
Minden nap 6 óra környékén szoktam bevenni a gyógyszerem,de a tegnapi nap folyamán eltolódott a bevétel 8-9 óra környékér,mert ittam egy kevés alkoholt és ilyenkor mindig várok kicsit,mert nem tudom mennyire van hatással az alkohol a fogamzásgátlóra. Ezzel nem lett volna gond,de 4 óra körül felébredtem,feltehetően az erős hasfájára és el is kellett mennem wc-re. Határozottan hasmenésről lehet beszélni,bár voltak nem híg részletek is benne,de mivel 4 óra eltelt a bevétel meg a probléma között,így úgy gondolom amiatt nem kell aggódnom. Inkább az érdekelne,hogyha a mai nap folyamán nem lesz,vagy esetleg még lesz,de 1-2 alkalommal hasmenésem,az befolyásolná-e nagyon a ma délután 6kor beszedendő gyógyszerem hatását?
Tudom,itt senki nem orvos,a tapasztalataitokra és esetlegesen kapott tanácsaitokra vagyok kíváncsi,amit hasonló helyzetben kaptatok esetleg.
Köszönöm!
Nem m1hogy milyen hasmenes. Ha csak egyszer megy az nem SULYOS.. a betegtajekoztaton ott van, hogy SULYOS hasmenes(es hanyas) eseten van problema, ami azt jelenti, hogy folyamatosan jarsz a wc-re es mindig megy a hasad.
Es igen, 3-4oraig lehet problema, addigra felszivodik a gyogyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!