Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így biztonságos lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így biztonságos lesz?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, és szeretném késleltetni a menstruációmat. Ma szedtem be a 21. szemet, és holnap tovább szedném egy hétig a múltkorról megmaradt levelet. Utána szeretnék tartani egy hét szünetet, és megkezdeni egy teljesen új levelet, ahogyan szoktam. Ezzel így nem lesz probléma ugye? Az orvosomtól nem tudom megkérdezni, mert elutazott külföldre.
2010. febr. 7. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha egyfázisú akkor igen, csinálhatod így.

deha 3 fázisú akkor nem hagyhatod abba a közepénél, végig kell szedned egy teljes 2. levelet.

2010. febr. 7. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyfázisú. Köszönöm szépen a hasznos választ.
2010. febr. 7. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyfázisúnál is végig kell szedni a levelet! Én is csináltam így, de csak úgy lehet (egy évben max 1x!), hogy nem tartasz 7 napos szünetet, hanem folytatod a következő levelet, de VÉGIG kell szedni!
2010. febr. 7. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne tarts szünetet. Más biztonságos megoldás nincs. Ne játssz fél levelekkel, meg pár plusz szemmel, mert megszívhatod vele.
2010. febr. 7. 20:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Most muszáj szünetet tartanom. Bálba megyek, szervező vagyok, és nem bírnám ki a fájdalomtól. Amúgy korábban már csináltam olyat, hogy elkezdtem egy új levelet, egy hétig szedtem, és utána hagytam, hogy megjöjjön, tartottam egy hét szünetet, és elöről kezdtem egy új levelet, mitn máskor.
2010. febr. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!