Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » NAGYON FONTOS H VÁLASZT KAPJAK!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NAGYON FONTOS H VÁLASZT KAPJAK!?

Figyelt kérdés
pár napja szeretkeztünk a barátnőmmel és nem használtunk gumit, nem benne mentem el de ettől függetlenül a barátnőm lehet terhes?
2010. febr. 7. 01:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én ezt nem értem. Annyi ehez hasonló kérdés volt már. Ha egy kicsit szétnézel a kérdések közöt minden 3. arról szól, hogy nem védekeztek és attól , h. megszakítással csinálták lehet -e a csaj terhes. Igen, lehet.....

Elég felelőtlen dolog ilyen kísérletezni!!!!!!

aztmondtad kíváncsiak voltatok, úgy milyen.Ha holnap arra leszel kíváncsi milyen érzés zuhanni, leugrassz a 10. emeletről?

2010. febr. 7. 20:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Igen, mert az előváladék is lehet megtermékenyítő képes
2010. febr. 7. 20:48
 23/27 A kérdező kommentje:
nah még egy valamit had kérdezzek ezzel kapcsolatban, az lenne a kérdésem h: először óvszerrel szeretkeztünk akkor elmentem utánna pihentünk rá egy fél órát és csak utánna csináltuk óvszer nélkül, még így is lehet terhes?
2010. febr. 7. 22:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen, így is lehet terhes. Sőt, ha az első után nem mostad meg a farkadat, azzal növelted az esélyét.
2010. febr. 8. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Lehet így is, ha az első "adag" nem termékenyítette meg, akkor lehet h a 2. de a megtermékenyítés sem 1 perc alatt megy végbe, hosszú idő kell neki, szóval akármi lehet. Feltéve, ha a barátnőd termékeny volt épp, mert ezt megint csak nem lehet pontosan tudni.
2010. febr. 8. 12:25
 26/27 A kérdező kommentje:
értem, köszi szépen a kommenteket!
2010. febr. 8. 17:09
 27/27 anonim ***** válasza:
ha nem élveztél belé,nem kell aggódnod szerintem. nem 100% hogy nem terhes,de több mint valószinü hogy nem az...
2010. febr. 9. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!