Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha óvszert használok, szinte nem érzek semmit, és el is szorítja a péniszem. Lent leírom, eddig milyeneket próbáltam. Milyet ajánlotok?
Egy éven keresztül tablettát szedett az asszony, így elszoktam az óvszertől. Régen sem szerettem, de így még rosszabb. Nagyon elszorítják a péniszem, mint ha óvodásokra méretezték volna ezeket, ráadásul semmit nem érzek, mint ha alufóliával dugnék.
Eddig próbáltam:
- Lidl-ös Mondos gumi
- gyógyszertári
- Durex love(állandóan kiszakadt)
Valami ötlet esetleg? Milyet vegyek?
Kérdező legyél türelemmel, és próbálgass több fajtát, illetve a fajtákon belül is többfélét!
Pl durex real thin,real feel, extra thin stb
Lifestyles-ból én pl ajánlom a spermicides verziót!
Én pl "erotikashow" oldaláról rendelem.
Elég drága (3 db 1.100, 10 db 4.000, 36 db 8.500), viszont nekem teljesen illeszkedik a péniszemre, semmi gond nincs.
És diszkrét a csomagolás, nem tüntetik fel, hogy óvszert rendeltél, egy sima barna boríték és kész.
És 69 mm-ig találsz, szóval ha 15 cm az átmérője a péniszednek, még akkor is van megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!