Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az X-epil terhességi teszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az X-epil terhességi teszt aktus után 9 nappal már valós eredményt mutat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az információ áll a dobozán? Vagy egy jöttment hozzászóló iránt nagyobb bizalmat érzel, mint a gyártó biológusai/vegyészei/orvosai iránt? :)
2015. jan. 9. 23:38
 2/9 A kérdező kommentje:
7-10 napot ír a fogantatástól számítva. 25ös, tehát érzékeny teszt, még sosem csináltam ilyesmit.
2015. jan. 9. 23:51
 3/9 anonim válasza:
100%
A nem várt napján szinte biztos eredményt mutat. A 9 nap az aktus után még kevés. Egyébként az x-epil egy jó teszt, az nekem mindig valósat mutatott.
2015. jan. 9. 23:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerinted mikor teszteljek újból? Ugyanis én várom.
2015. jan. 9. 23:57
 5/9 anonim válasza:
100%
De nem biztos, hogy azon a napon fogant, lehet csak másnap, még vándorol a megtermékenyített petesejt a méhbe, ahol beágyazódik ,ez mind idő. A beágyazódás is a peteéréshez képest kb 10 nappal később van, akkor kezdi el termelni a szervezeted a hcg-t, amit kimutat a teszt. Szóval a nem várt napja a szinte biztos eredmény, az x-epilnél van érzékenyebb 10-es teszt is.
2015. jan. 9. 23:59
 6/9 anonim válasza:
100%
Én a helyedben egy nappal azután tesztelnék, amikor meg kellene jönnie. Nekem volt olyan, hogy mentem ki, hogy na akkor most tesztelek és már nem kellett, ezt kívánom neked is, bár én akkor másra számítottam.
2015. jan. 10. 00:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor olyan 14. nap körül már biztos eredményt mutathat? A mai negatív lett.
2015. jan. 10. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség kialakulása egy hosszabb folyamat. 10 nap még nem feltétlenül elég az aktust követően, de 14-16 nap már biztosan.

Érdemes aktus utáni 14. napon és a 16. napon is megismételni,reggeli vizeletből.

2015. jan. 10. 05:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
És azért a 14. nap a biztos inkább, mivel hiába van valakinek óramű pontosságú ciklusa, változhat a ciklus.
2015. jan. 10. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!