Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a fogamzásgátló váltásnak?
Figyelt kérdés
Eddig Lindynett20-at szedtem,de a libidóm teljes lecsökkenése miatt szeretnék váltani.Szerintetek van értelme, vagy ez másik gyógyszernél is ugyanígy fog jelentkezni(Yasminelle-re gondoltam)?Ha van esetleg valaki, aki hasonló okok miatt váltott és leírná a tapasztalatait, azt megköszönném!2010. febr. 5. 22:02
1/8 anonim válasza:
Én Yasminelle-ről váltottam Lindynette 20-ra, szintén libidócsökkenés miatt. Sajnos ugyanaz volt a helyzet. De a menstruációm is csak 3 napig tartott a Lindynette mellett. Most abbahagytam, elegem van a tabikból. 3 félét próbáltam ki összesen, semmi értelme, nekem nem jön be. De lehet, hogy neked szerencséd lesz, kérdezd meg a dokid.
2/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a Yasminelle-ben van vmi, ami gátolja a libidót, remek.... erre felírta nekem a Lindynette 20-at, de még nem érzek változást, sajnos.
3/8 anonim válasza:
Mindkettőben progeszteron van, ami gátolja a libidót.
Sőt, jobbat mondok: nincs olyan tabi, amiben ne lenne progeszteron.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Azért elég elkeserítő, hogy ilyen nehéz megfelelő gyógyszert találni...amikor először voltam felíratni,szinte hasracsapással kaptam a Lindynette-t...
2010. febr. 5. 22:13
6/8 anonim válasza:
Én Yadinet kaptam és nemhogy csökkent volna a libidóm, inkább nőtt. Úgy gondolom azért, mert úgy fogtam fel a dolgot, hogy a tabletta szabadságot nyújt nekem, és nem kellett aggódnom minden hónapban. Szerintem próbálkozz meg a váltással, mert van akinél beválik.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Jó tudni,hogy valakinek bevállt!
2010. febr. 5. 22:31
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémák miatt lindy helyett Sambát írt fel a dokim, kíváncsi vagyok, beválik e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!