Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok sztetek? Ugye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok sztetek? Ugye ezek nem a terhesség jelei? Mert ha ideges vagyok hajlamos vagyok magamnak bemagyarázni.

Figyelt kérdés

lefeküdtem 2hete a barátommal(előtte még szűzvoltam)minden rendben volt..védekeztünk..én nemnéztem a gumit a végén de a barátom megnézte és aztmondta nemszakadt ki..:)

szóval nemszakadt ki meg minden rendben volt(végig védekeztünk)szóval most az van h ma kellett volna megjönnie és eddig mindíg vagy napra pontosan megjött vagy előtte pár nappal..késni eddig nemkésett soha szóval most bepánikoltam:S

mert ha terhes lennék már csak az abortusz segíthetne:S:S

ti mitgondoltok?megfog jönni?tudom h hülye kérdés mert nemtudhatjátok de vmi tanáccsal esetleg segítsetek légyszi nagyon parázok:S:S

köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. febr. 5. 20:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
45%

Hát előbb kéne gondolkodni, hogy kivel és mikor fekszel le.

"mert ha terhes lennék már csak az abortusz segíthetne"

- ha édesanyád is így gondolkozott volna hasonló esetben, te nem lennél

2010. febr. 7. 19:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

fuj hogy lehetnek ennyire gusztustalanok hogy ilyeszgetik ezt a szegény lányt.. nemtudom nekik milyen érzés lenne.

szerintem nem vagy terhes, csakis a stressztől lehet:) neaggódj. ha még mostse jött meg vegyél tesztet

2010. febr. 7. 19:11
 23/34 A kérdező kommentje:

nem még most se jött meg:S:S

egyre jobban parázok már szinte állandóan ezen agyalok:S:S

am köszönöm a válaszokat:)

2010. febr. 7. 19:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Hu,én is be voltam szarva mikor gumi nélkül sexeltem...még be is képzeltem hogy fáj a hasam stb. Aztán elkezdett görcsölgetni a hasam,és egy hét múlva megjött. :) Ha védekeztetek végig,biztos hogy nem vagy terhes...
2010. febr. 7. 19:37
 25/34 A kérdező kommentje:
köszönöm 1kicsit megnyugtattatok:)
2010. febr. 7. 20:51
 26/34 anonim ***** válasza:

szia én a 14. napon voltam a barátommal és pont úgy jött ki h nem volt gumi ....

én is tök ideges voltam mert tudom hogy nagyon rosszat csináltam de ma megjött rendesen pontosan 28 napra ...szerencsén van

ne félj meg kell jönnie (L)

2010. febr. 7. 23:40
 27/34 anonim ***** válasza:
felelőtlen p*csa vagy, előttem szóló! XD
2010. febr. 8. 08:29
 28/34 anonim ***** válasza:
azért nem jön meg mert ennyire parázol, de akkor mért nem veszel egy tesztet?
2010. febr. 8. 08:56
 29/34 anonim ***** válasza:
anyam.. mi az, h " ugy jott ki, h nem volt gumi "?? az mindig kell, h legyen. ne legyel felelotlen.
2010. febr. 8. 08:58
 30/34 A kérdező kommentje:

azért nemveszek tesztet mert nekem még nemadnak(még nemvagyok 18..)jézusom az h úgyjött ki h nemvolt pont gumi..:O

én gumi nélkül le se mernék feküdni vele..ígyis parázok úgy meg bele is őrülnék:S

köszönöm a válaszokat mindenkinek:)

2010. febr. 8. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!