Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lesz így? Sürgős.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így? Sürgős.

Figyelt kérdés
Szóval azzal kezdeném, hogy Angliába költöztem a páromhoz és a szüleimmel úgy beszéltük meg hogy ők küldik majd a fogamzásgátlót. Igen ám, de decemberben mikor elfogyott az utolsó levél későn szóltam és az ünnepek miatt későn ért ide a gyógyszer. Így a ciklus közepén már nem kezdtem el szedni, hanem várni akarok vele a menszeszem első napjáig hogy újra elkezdjem szedni. Szerintetek a menszeszem megfog jönni normálisan? Nem lesz ebből bajom?

2015. jan. 8. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Angliában nincs fogamzásgátló? Nem értem.
2015. jan. 8. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát védekezz gumival is, és akkor csináld azt amit irtál, és max. nem ad védettséget még ujra be nem állsz a szedésre.
2015. jan. 8. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
*magadra
2015. jan. 8. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
3-as álljál már le, én is külf. élek és én is otthonról hozok minden gyógyszert, azért mert ragaszkodom a régi dokimhoz és surun hazajárok és otthon iratom fel a magánrendelésén. A gyógyszert is igy teljes áron veszem.
2015. jan. 8. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Ausztriában értem,és az a fog gátló amit itthon szedtem még,az ott kint nem is létezett..Csak néztek..Nem akartam megkavarni a szervezetem,meg átállni más gyógyszerre,ami nem is biztos,hogy jó lesz igy nekem is otthonról küldték.Ennyit erről..
2015. jan. 8. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
éltem..bocsánat
2015. jan. 8. 11:50
 7/13 A kérdező kommentje:

3as ha te baszótabinak hívod, ahhoz csak gratulálni tudok..:D 1es, de van, viszont itt nincs az a fajta amit én szedek, átállni meg nem akarok másra, mivel ezt szoktam meg. Többieknek köszönöm az értelmes választ

:)

2015. jan. 8. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a tablettád külföldön is kaphat, csak más néven. Felírod a hatóanyagot, és megmondod az orvosnak, hogy ilyet szeretnél, mert ezt szedted.

Egyébként a következő vérzésnél újrakezdheted, de ugyanúgy kell, mint mikor először szedted (tehát ha 1. napon kezded, rögtön véd, ha később, akkor 1 hét gumi).

2015. jan. 8. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Angliában amúgy ingyenes a fog.gátló!Tudtad?
2015. jan. 8. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, beviszed szépen a GP-hez vagy a közeledben található Women Health Centerbe a használati útmutatóját a gyógyszerednek. Megnézik melyik angliai tabletta felel meg a magyar terméknek és arcodon vigyorral kisétálsz a rendelőből a recepteddel.

Angliában ingyenes minden fogamzásgátló tabletta, spirál, implantátum, sőt ha kell postáznak óvszert is.

2015. jan. 8. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!