Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyibe kerül a fogamzásgátló tabletta? Minden hónapban el kell menni az orvoshoz újat iratni?
Haliho!
Hát, először csak 1 hónapra írja fel, mert ki kell probálni, hogy reagál rá a szervezeted. Utána már 3 havit írnak fel.(legalábbis nálam így volt) Én kb. évente eccer megyek vissza vizsgálatra, egyébként meg csak íratni, ami 5 perc alatt megvan. :)
Én Trinordiolt szedek, 3 havi kb. 2500 Ft , de tudom, h azóta már jöttek ki modernebbek is, amik drágábbak. Egyik bnőm pl. tudom, h 3havira 5 ezret fizet , de sorry, annak a nevére nem emlékszem. Amugy a dokival majd ezt is meg tudod beszélni! sok sikert:)
Nekem felírták e 3 havit elsőre is, de tényleg célszerű az először egy havi adag, mert van akinek nem tolerálja a szervezete, meg kell találni azt , ami jó neked. Utána tényleg 3 havonta kell menni feliratni, de sose hagyd az utolsó napokra, inkább előbb megylegyen mint kell.
Az ára igen drága sajnos, a mai gyógyszserek olyan 3,000-től kezdődnek, de inkább 5,000. De én azt mondom hogy megéri a biztosnágos és nyugodt szexet. Ha szerecséd van és jófej a doki, még adhat minta adagokat is, amik neked nem kerülnek pénzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!