Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a 7 napos szünetben egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a 7 napos szünetben egyszer hánytam akkor ugye nincs baj a védelemmel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs.
2010. febr. 5. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdező!

Szoktál Te gondolkodni? Ugyan mitől csökkenne? Légyszíves, magyarázd el, hogy jött ez a félelem? Mit hányhattál volna ki, ami miatt kevésbé leszel védett?

2010. febr. 5. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Két dologra gondolok, vagy azt hiszi, h terhes és amiatt hányt, vagy pedig tablettát szed, és fél, h kihányta az aznapi adagot.

Ha az utóbbi, akkor védekezzetek, gumival, ebben a hónapban.

Bocsi, most látom, a hét napos tabletta szünetben hánytál.

Akkor semmi gond nem lehet, ha megjött rendesen, akkor nem vagy terhes.

2010. febr. 5. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
14:25 Ezért nem kell bántani, biztosan ő is tudja, de azért jobb leírva látni. A nőknek ez a legnagyobb félelme, kivéve aki gyereket akar. Én is mindig számolok ilyen esetben, hogy uristen most már felszívódott-e meg hasonlók. Még ha a szünetben is volt, akkor is megfordul a fejemben. Félünk és kész!
2010. febr. 5. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
annyi eszed van mint egy döglött hintalónak. szted miért baj a hányás hasmenés a gyógyszer bevétele utáni 3-4 órában? mert kihányod/fosod a tablettát. a szünetben mégis mit tudsz kihányni/fosni??? wáááááh.
2010. febr. 5. 16:32
 6/12 A kérdező kommentje:
A normálisan válaszolóknak köszönöm. A többi válaszra sem méltó. Azért félek, mert két hónapja volt egy missedem , majd rá két hétre egy abrasióm és nem szeretném ha valami gond lenne.42 éves vagyok, de eddig még nem szedtem fog.gátlót így ezen a téren tapasztalatlan vagyok. Most is csak 3 hónapig szedhetem és azután kapom meg a spirált.
2010. febr. 5. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
42 évesen lehetne annyi eszed,hogy ha valamit nem szedsz be, de hánysz, akkor nem csökken a be nem vett tabletta hatása..
2010. febr. 6. 02:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te még lehet hogy csak sajátmagad elégíted ki , mert aki normálisan gondolkodik az segít a másiknak és nem lefikázza.Nincs szégyelni valóm, mert már szerintem más téren több tapasztalatom van mint neked. Mint leírtam még nem szedtem gyógyszert , így tapasztalatlan vagyok GYÓGYSZER terén.Vagy Te már 60 éves vagy csak még nem éltél sexuális életet és itt éled ki magad más fikázásán???
2010. febr. 6. 09:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Látom aludni sem tudsz, itt izgatod magad a kérdésekkel.
2010. febr. 6. 09:19
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Aki normális az gondolkodik és csak aztán kérdez! Bár 40 éves nőnek már valóban hiába magyaráz az ember (ezek szerint)
2010. febr. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!