Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Helyreállás, vagy vmi más?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyreállás, vagy vmi más?

Figyelt kérdés

2009 májusában hagytam abba a gyógyszer szedését! Szeptemberben,októberben és decemberben nem volt normális menstruációm! Terhességet kizárata a két negativ teszt.

Decemberben voltam utoljára együtt a párommal, majd a januári meg jött normálisan jan.15-én. Ha 28 napos ciklussal számolom, akkor feb. 11-én kellene a következőnek jönnie. De tegnap és ma barnás volt, most zuhanyoztam és már véres! Miért jön meg hat nappal hamarabb? Gondoljak vmi rosszra? Vagy csak próbál beállni?

2010. febr. 5. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:
naponta 2x igyál cukros vizet 2 héten keresztül, az majd segit a helyzeteden :))
2010. febr. 5. 01:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor semmi gond, csak próbál helyreállni? Vagy mire érted, hogy majd segít?
2010. febr. 5. 01:33
 3/4 anonim ***** válasza:

gyógyszer abbahagyása után senkise, még te sem várd h a ciklusaid 28 naposak lesznek. eddig mesterséges ciklusaid voltak, amit a gyógyszer irányított, és nem a tested. most h abbahagytad a testednek felkell élednie, ugyanis a gyógyszer teljesen leállította a saját ciklusaidat.

erre legalább fél-1 évet szoktak mondani, h annyi kell neki, míg magától helyrejön.

és 28 napos ciklusokat pedig senkisem várjon. majd beéáll vmilyenre magától.

2010. febr. 5. 01:42
 4/4 anonim ***** válasza:
ezentul is össze - vissza fog megjönni. :S
2010. febr. 5. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!