Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! 16 évesnek felírnak esemény utánit szülő jelenléte nélkül? Hány napig lehet bevenni és hova kell menni érte? Nőgyógyászatra?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 12:18
21/30 A kérdező kommentje:
Elmondtam anyunak, ő pedig elmondta apunak. Apám nagyon kiakadt, azt mondta, hogy hívogassam csak a srácokat, akikkel tegnap lefeküdtem, ha nem veszik fel a telefont, akkor elveri őket. Remélem nem gondolja komolyan... :/
2015. jan. 1. 14:24
22/30 anonim válasza:
Srácokat? Szóval többen is voltak? Remélem ez a kérdés egy nagy kamu...Ez szánalmas...Elveri a srácokat? Talán a srácok nyitották szét a lábad, hogy megdugjanak? Itt nem őket kellene elverni....
23/30 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy nem az ő hibájuk. Szégyellem most apámat.
2015. jan. 1. 17:14
24/30 anonim válasza:
Tényleg? És ő nem szégyell téged?
25/30 A kérdező kommentje:
Ne legyél már ilyen undok! Te sosem voltál fiatal?
2015. jan. 1. 18:06
27/30 anonim válasza:
Lol ge ci milyen gangbang party volt ott?
28/30 anonim válasza:
A 26-osnak igaza van!
Képzeld, én is még fiatal vagyok, bár nem hinném, hogy nálad a fiatalság mentség...Én tudok fiatalon is normális lenni, dehogy másnak ennyire ne menjen...
Még nagyonis enyhe voltam, még undok haha...:D
29/30 anonim válasza:
Jó, hogy elmondtad a szüleidnek.
Csak receptre lehet kapni, nőgyógyász írja fel (bármelyik).
72 óráig lehet bevenni.
(nem vagyok tini és barátom van)
30/30 anonim válasza:
Én épp meg akartalak védeni, aztán eljutottam oda, hogy "srácoKAT". hát gratulálok. Ennek ellenére jól tetted, hogy elmondtad, remélem már bevetted a gyógyszert és minden rendben. de legközelebb védekezz, és pláne, ne feküdj le több pasival egyszerre. Bár ez magánvélemény, mindenki ott rontja el az életét, ahol akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!