Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás utáni közösülés ejakuláció nélkül?
Figyelt kérdés
Felláció után közösültem a párommal mindenfajta védekezés nélkül. Orális szex után lehetséges-e hogy termelődött még előváladéka,amitől terhes lehetek? Nem élvezett belém,szex után rögtön felhelyeztem egy pharmatex hüvelytablettát. Valószínű-e hogy teherbe eshetek?(ciklusomban a hatodik napon járok)2014. dec. 31. 22:59
1/18 anonim válasza:
hjajjj :) egy hónap múlva megírom
3/18 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy mikor meglátod a két csíkot, onnét fog kezdődni az igazi szopás.
4/18 anonim válasza:
csak én vagyok az egyetlen akit az ilyen kérdések undorral töltenek el?
5/18 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a hüvelykúp szex előtt véd?
6/18 anonim válasza:
Hát szerintem meg igen kicsi a valószínűsége, hogy teherbe ess. Az ondónak lassú a haladása, ami maradhatott is egy alapos szopás után az nem jut fel a helyére. Jó, ez nem biztos, de pl. engem sokszor szopott már le a barátnőm, jól körbenyaldosta utána a makkom, és aztán közösültünk és még egyszer se lett terhes.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen,tudom de a spermicid benzalkonium klorid azonnal hathat. Ráadásul előtte elment a párom,öt perc alatt nem termelődhetett túl sok előváladéka.
2014. dec. 31. 23:08
9/18 TallandThin Boy válasza:
Szerintem ne parázz rá, nem sok esély van.
10/18 anonim válasza:
:D már értem miért írták meg a hülyék paradicsoma című filmet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!