Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy napot kihagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, másnap meg együtt voltam a párommal védekezés nélkül terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ha egy napot kihagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, másnap meg együtt voltam a párommal védekezés nélkül terhes lehetek?vagy ha terhes maradtam esetleg(nem tudom) utána meg tovább szedtem gyógyszert az ártana a babának?Ha bejönne a baba nem lenne gond csak még nem terveztük2008. aug. 18. 19:09
1/5 anonim válasza:
Nem semmi esetre sem én is jártam már így.Nem történik semmi ha egyszer kihagyod,de figyelj oda nagyon h többször ne hagyd ki.Ha kihagyod akkor meg pórold minnél előbb.A babának nem tudom h árt-e.De hallottam olyat h kai gyógyszert szed és babát akar akkor kb fél évig gumival kell csinálni h teljesen kimenjen a gyógyszer hatása a szervezetből nehogy a baba nyomorék legyen.De ilyen esetről még nem hallottam.
2/5 anonim válasza:
Egyszer én is így jártam. Másnap el is mentem dokihoz, hogy megkérdezzem mi lehet. A doki nagy flegmán azt mondta hogy teherbe eshetek. Én kértem h adjon akkor 72 órásat, hisz nem szeretnék gyerekőcöt még. Persze nem adott, mert azt utána tudtam meg (tőletek itt!!! nem a dokitól :s) hogy a gyógyi mellé nem igazán jó a tabi.
Nem lettem terhes. De ezek szerint az esély meg van rá... Ha lehet hinni egy ilyen bunkó orvosnak. :(
3/5 anonim válasza:
Sztem azért bunkók mert sokszor sokan feltesznek olyan kérdést amit naponta húszezerszer elmondtak és idegesek,mert szerintük alap dolog h ilyen dolgokat tudni kell.De az ilyen ne menjen orvosnak se olyan helyre ahol emberekkel kell foglalkoznia.
4/5 anonim válasza:
Nem merem biztosra mondani,de én úgy tudom,ha véletlen összejönne és érett a petéd és találkozik a spermával akkor is besűrűsödik a hüvelyváladék és nem tud íg "betelepedni" a zigóta, ha ez nem történik meg akkor már csak túl későn tud beágyazódni és nem tudja táplálni a zigótát így ugyanúgy fog megtörténni a megvonásos vérzés. Én ezt csak úgy olvastam, nem tudom mennyire igaz.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!én is hasonlóan jártam,mint a kérdező.Kedden elfelejtettem bevenni a tablettát,de utánna már rendesen szedtem.viszont pénteken együtt voltam a barátommal,és aggódom, hogy nem e lettem terhes.Tapasztalatotok szerint lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!