Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legmegbízhatóbb óvszer?
Két héten belül a másodikat szakítottuk el. Két különbözőt. Az egyik külföldi volt (a párom is az), a másik piros durex (ezt a fajtát az exemmel egy évig biztonsággal használtuk). Ehhez a sráchoz tényleg extraerős kell. Milyet ajánlotok?
A mérete átlagos (egy arasz a hossza), vékony (3 cm?).
A lényeg, hogy sokáig tartson és bírja a strapát :D
(amíg nem tudunk tabival biztonsággal védekezni kellene valami, ami nem szakad el).
szandál-zokni kombó :D
tuti védelem
Légyszi normális válaszokat!
Egyébként nő vagyok, ha elolvasod a leírást szerintem kiderül ;)
vékonysága miatt nem tudok tanácsot adni nekem legalább 4,5 de szerintem 5 is megvan, én goodtimest szoktam használni. Bár ezt nehéz beszerezni. de viszont olcsó..
és stabil és eléggé jó is. ultra thin szóval extra vékony. csúszkálni se csúszkál rajtam.
Lifestyles ultra safe.
barátom is gyilkolta a gumikat, ezért váltottunk erre, strapabíró és spermiciddel van ellátva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!