Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » érzelemkitöréseim vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érzelemkitöréseim vannak, lehet a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés
gyakran jön rám a szar kedv, meg a teljes nihil meg a sírhatnék, és néha minden apróságtól elromlik a kedvem vagy mérges leszek és a közérzetem egy pillanat alatt válik rosszá. előtte azért nem voltam ennyire érzékeny. elmúlhat valamikor? mert ez így nagyon rossz:( a barátomat is kikészíthetem néha a hisztimmel, de nem szándékos tényleg, mert nem ilyen vagyok. mit tegyek?
2010. febr. 3. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet, nálam is előfordult, és a betegtájékoztatón is rajta van, hogy okozhat hangulatingadozást, levertséget, depressziót. Amúgy mióta szeded? Mert az elején (a tablettaszedés első három hónapjábn, főleg a legelső hónapban) ez még okés. Ha régebb óta szeded és így produkálod ezeket a tüneteket, szerintem inkább menj vissza a nőgyógyászodhoz, lehet felír mást és az jobb lesz.
2010. febr. 3. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
még csak másfél hónapja szedem. remélem igazad lesz:S
2010. febr. 3. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha rám hallgatsz abbahagyod a szedését, nekem is ilyen hangulatváltozásaim voltak (egy filmbe a két főhős csak összenézett, és elkezdtem könnyezni, néha meg ideges lettem ok nélkül, és sokszor voltam NAGYON szomorú, úgy hogy semmi okom nem volt rá és hiába vigasztaltak). Kezdtem depressziós lenni.

3 hónapig szedtem, 10 kg-t híztam, teljesen lecsökkent a szexuális étvágyam, (előtte napi 3x volt kedvem, utána meg csak ha megvolt)

Abbahagytam, kb. 6 hónap kellett, mire úgy ahogy visszaálltak a dolgok. Próbáld ki a hüvelygyűrűt (nuvaring), az sok embernek bejött (nekem sajnos az sem).

2010. febr. 3. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
ez nem hangzik túl biztatón :S én nem hízok tőle, a szexuális étvágyam sem csökkent (sőőőt), csak ez az egy problémám van. bár lehet ez csak felerősíti, mert sokat stresszelek az érettségi miatt meg a családi helyzetem se túl jó meg a barátom is néha alakít ami nemmindig tetszik, szóval nem biztos hogy a tabi a kiváltó ok, csak még tesz rá egy kicsit:S
2010. febr. 3. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is kb. ez van. 1x tök érzékeny vagyok, sírok mindenen, magamba fordulok, aztán kiakadok minden hülyeségen, veszekszek párommal is, meg családommal. Szerencsére azért gyorsan lenyugszok és bocsánatot kérek. Amúgy más gondom nincs, inkább kevesebbet eszek, meg a libidóm is pozitív irányba változott. 5 hónapja szedem amúgy, ha nem erősödnek a fenti tünetek akkor szedem tovább, de figyelek azért, mert nem akarom ezzel tönkretenni a mindennapjaimat.
2010. febr. 3. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet a tabitól. Kérdezd meg a nőgyógyászod, mondd el neki, mi a baj. Talán egy másik tabival jobb lesz, de nem biztos. Én többek között a tiedhez hasonló tünetek miatt hagytam abba a tabit.
2010. febr. 4. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!