Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hatot vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatot vagy nem?

Figyelt kérdés
December 1- jén jött meg és 6-án múlt el és és 13án együtt voltam ma barátomal és véltlenül ki szakadt a gumi. Igy másnap vettünk egy esemény utánit be vettem mind a 2 DE nekem csak 6nap után volt, azaz tegnap volt egy kis vérzésem ilyen barnás néha pedig egy pár csep rózsaszines de ez nem menstruáció most hatot vagy nem?

2014. dec. 23. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hetet
2014. dec. 23. 15:58
 2/4 anonim válasza:
100%
Az egyes megelőzött :D
2014. dec. 23. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
nem is tudom , mert ugye nekem már meg volt és igy tanácstalan vagyok!!mert ami most van az nem menstruáció
2014. dec. 23. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy eseményutáni tabletta elég kemény. Tele van hormonokkal, ami rendesen fel tudja borítani a szervezeted működését. Várj még egy kicsit, mert meglehet simán az is, hogy csak 3 hét elteltével jön meg a menzeszed, azaz most.
2014. dec. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!