Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az alkohol befolyasolja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol befolyasolja az Escapelle hatasat?

Figyelt kérdés
Egy bulin ittunk es reggel 7 korul lefekudtem, s delbe kb 11ig aludtam, es delutan 6 korul ittam meg az Escapellet. En ugy ereztem, hogy mar kiment az alkohol belollem..de megis aggodok. S masnap este 7 korul(vagyis az orvossag bevetele utan kb 24orara) meg ittam egy pohar palinkat, mert felkoszontottunk egy rokont. Az alkohol ellenere fog hatni??

2014. dec. 22. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Escapelle tabletta, es nem folyadék nem értem, hogy ittad meg. Amúgy nem befolyásolja.
2014. dec. 22. 21:01
 2/6 A kérdező kommentje:
bevettem. elirtam :)
2014. dec. 22. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Egészségedre!
2014. dec. 22. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Ertelmes valaszra lenne szuksegem..
2014. dec. 22. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
remélhetőleg nem befolyásolja,mert addigra már felszívódott a tabletta és megemésztetted
2014. dec. 23. 11:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Epp most voltam a haziorvosomnal, es ott volt :), adott kuldopapirt egy nogyogyaszhoz, es elmentem hozza. Csak ultrahnagot tudott csinalni, mivel hogy most menstrualok(amiutan bevettem a 72orast vereztem kicsit, es tegnap meg ma is tobbet vereztem). S mondta, hogy jovo heten hetfon csinal egy rendes-alapos kivizsgalast, mikor mar elmult a verzesem.

Mondta, hogy eleg nagyok a petefeszkeim, es van mikrokhisztem.. Mondta, hogy ad fogamzasgatlot, s azzal rendszeres lesz a havim. De en oszinten most nem vennem meg a fogamzasgatlot, mert nincs baratom, s csak akkor szexelnek, amikor lesz egy komoly kapcsolatom..

Elmondtam neki mindent, hogy szombaton volt az elso, hogy bevettem a gyogyszert, hogy most menstrualok, s hogy mikor volt az utolso havim.. S mondta, hogy akkor nincs semmi gond. Akkor csak igaza kell legyen, ugye?

Meg maga a teny, hogy most verzek, s bevettem a 72orast, akkor csak nem vagyok terhes?

2014. dec. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!