Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lenne? Vagy felesleges?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.
Vannak pattanásaim. Sok fajta praktikát kipróbáltam, de nem váltak be, csak csúnya heg helyek maradtak.
Hallottam, hogy a fog. gátló eltüntetné, vagy legalábbis csökkentené a pattanásokat.
Érdemes lenne emiatt elkezdeni szedni, vagy várjak vele?
Ráérek majd akkor ha tartós párkapcsolatban élek?:S
És ez "felbontaná" a hormon háztartásom?
Meg akarok szabadulni a pattiktól:(
2010. febr. 1. 22:13
1/10 anonim válasza:
Tudok ajánlani egy nagyon jó kis pattanás elleni cuccot: Aknesol
Ez miatt amúgy ne szedj fogamzásgátlót.
2010. febr. 1. 22:14
2/10 anonim válasza:
Az egészen biztos, hogy felborulna a hormonháztartásod. De egyáltalán nem biztos, hogy eltünteti a pattanásaidat. Lehet, hogy több lesz, attól, ha szeded. Pl: egy ismerősöm elkezdte szedni a tablettát, és iszonyatosan meghízott tőle...viszont egy másik ismerősöm fogyott tőle. Kérdezz meg egy orvost erről. Ő biztosan tud neked segíteni.
2010. febr. 1. 22:16
3/10 anonim válasza:
ez miatt semmiképp se szedj fogamzásgátlót. ne szedj be semmit ha nem muszáj. menj el inkább egy kozmetikushoz, az szépen kitisztítja az arcod, nem is fáj, nem is káros, és javulni fog. kérdezd meg tőle milyen krémet vagy bőrradírt stb ajánl, és használd azokat. esetleg kérdezd meg nem tud-e (persze pénzért) hozni neked valamilyen szert. a kozmetikusom azt mondta, a normális kozmetikai cuccokat csak kozmetikusok vehetik meg, külön igazolólap kell hozzá, te nem juthatsz sehol hozzájuk. nekem is szokott hozni, ha megkérem, és némelyik kicsit olcsóbb is a bolti árnál.
2010. febr. 1. 22:19
4/10 anonim válasza:
Nekem is sok bajom volt ezzel... 14-15 éves koromra olyan rusnya volt a képem h tükörbe nem mertem nézni apukám... Aztán elmentek egy kozmetikushoz, akihez kb még 2-3 éven át jártam. Nekem is az Aknesol-t javasolta. Most 20 vagyok, azt olyan mintha soha se lett volna ilyen gondom. :)
2010. febr. 1. 22:22
5/10 A kérdező kommentje:
Még az ősszel voltam kozmetikusnál, de kész katasztrófa volt!!! Tiszta heg lett utána az arcom, és párat nem is nyomott ki rendesen, és meg is szenvedtem vele! :(
Inkább mitesszer problémám van, de lehetséges, hogy kipróbálom az Aknesol-t, mert még nem is hallottam róla.
Akkor egy ideig hanyagolom a fog. gátló témát.
2010. febr. 1. 22:24
6/10 A kérdező kommentje:
"Nekem is az Aknesol-t javasolta. Most 20 vagyok, azt olyan mintha soha se lett volna ilyen gondom. :)"
Ennek örülök:)
Ez az aknesol vényköteles ?
2010. febr. 1. 22:24
7/10 anonim válasza:
Nem vényköteles! Szóval holnap első dolgod legyen a patika :D Ez garantált siker lesz.
2010. febr. 1. 22:54
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!:) Joéjszakát..
2010. febr. 1. 22:58
9/10 anonim válasza:
sztem csak pattanások miatt, 16 évesen ne kezdj fogamzasgatlot szedni. ajanlom a clean and cleart, de kozmetikus is tud ajanlani készitményeket. pl. nekem anno a kozmetikus kevert ki vmit, és attol elmultak. de egyebkent még 1-2 év, és elmulnak.
2010. febr. 2. 09:47
10/10 anonim válasza:
addig ne szedj gyógyszert amíg nincsen szükséged rá mint fogamzásgátlóra. és utána ha elkezded, majd abbahagyod a ragyák visszatérnek és gondolom nem akarod egész életeden át szedni. menj el egy normális bőrgyógyászhoz és írass valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!