Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek attól, hogy teherbe esek és ezért nem fekszem le a barátommal?

Nincs 100%-ig biztos módszer. Az óvszer még mindig biztosabb mint a fogalmazásgátló (direkt írtam így), de sokkal rosszabb is vele a sex.
Az elején használjatok óvszert. Hogy mi jön be, azt majd kitapasztaljátok. Aztán irass fel bogyókat. 28/F

Ha megfelelő a védekezés, akkor kicsi az esélye a teherbeesésnek.
Jobb lenne neked is tájékozódni ezen a téren, mielőtt lefekszel a barátoddal. Főleg mivel kérdésedből adódóan tele vagy kételyekkel.
De szerinted először kezdjétek az óvszerrel, majd később lehet a tabi.

Én 21 évesen voltam először együtt valakivel, sajnos nem így képzeltem el az elsőt. 1 év múlva a mostani párommal próbáltunk együtt lenne, de nem akart összejönni. Nagyon fájt a behatolás, teljesen rágörcsöltem és összehúztam a hüvelyem (a régi rossz érzések, bennem volt, ha megkap biztos ő is elhagy, illetve féltem, hogy terhes leszek). Így elmentem orvoshoz írattam tabit és elbeszélgettünk és megnyugtatott, hogy nem lesz baj. Most 1 hónap múlva még mindig fáj az elején, még néha kicsit félek, de már sokkal jobb, mindig megnyugtat, megértő és ez nagyon fontos!!!
Szóval nyugi, majd szépen lassan kialakul, nem kell elsietni, csak szép lassan, apránként, mindig egy kicsit többet.
Hidd el csodás lesz. :)
És legyen sok-sok előjáték. ;)
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!