Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne anyukámat rávezetnem hogy szedhessek
fogamzásgátlót?
#8 Nem kockáztatnék ilyen hülye krémekkel, de ti tudjátok.
2014. dec. 13. 01:46
12/24 A kérdező kommentje:
16 èves vagy,még gyerek.
Ők adnak enni a szádba.
Ne te mond már meg nekik,hogy mi legyen.
2014. dec. 13. 03:27
Milyen- milyen? Süket vagy? Kockázatos!
2014. dec. 13. 04:04
Pharmatex jó választás lehet.Viszont nagyon oda kell figyelni a használatára.Aki terhes lett mellette,az valószínű nem jól alkalmazta.Vagy óvszer esetleg.De én azért beszélnék a helyedben szüleiddel.9 hónapja együtt vagy egy fiúval,csak gondolhatják már,hogy többet is szeretnétek már.Meg azért jó,ha tudnak róla.
2014. dec. 13. 08:18
Gumi? Biztonságosabb a tabinál. Egyébként szerintem túl szigorú szüleid vannak.. Amikor én 14 évesen elkezdtem járni egy 17 éves fiúval és elmondtam anyukámnak, r egy hónapra anya megkérdezte hogy írasson e fel nekem fogamzásgátlót. Tudta hogy sok 'udvarlóm' volt akkor is , nagy mellekkel kerek fenékkel lapos hassal karcsú derékkal vagyok/voltam megáldva, gondolta hogy a barátomnak már biztosan vannak szándékai :D 20/l ugyan azzal a fiúval vagyok azóta is. (15 évesen vesztettem el a szüzességém, gumit használtunk, használjátok azt ti is)
2014. dec. 13. 09:06
Szerintem ilyen korban a legjobb védekezés az óvszer. Bárhol beszerezhető, könnyen használható, megbízható.
A spermicidek (mint a krémek, kúpok, hüvelytabletták) baromira megbízhatatlanok, ha beléd élvez mellettük, egy év alatt kb. 20% az esélye, hogy teherbe esel.
Ha szájon át szedhető gyógyszert akarsz, akkor meg leülsz anyukáddal és elmondod neki, hogy nagylány lettél, de szeretnél felelősségteljesen védekezni, menjetek el orvoshoz együtt. Ennyi.
2014. dec. 13. 09:53
18/24 anonim válasza:
#3 Írassa fel mással? Te normális vagy? A fogamzásgátló feliratosához orvosi vizsgálat kell! Nekem volt és így is trombózisveszélybe kerültem, ezért nem szedhetek.
Kérdező: Két választásod van: vagy óvszer, vagy pedig szépen leülsz és megmondod a szüleidnek, hogy szeretnél vele lefeküdni.
2014. dec. 13. 13:12
Ha van pénzed,akkor anyukád nélkül is nyugodtan elmehetsz a nőgyógyászhoz,aki felírja a fogamzásgátlót.
2014. dec. 13. 21:03
2014. dec. 14. 00:17
Kapcsolódó kérdések: