Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden voltunk együtt utoljára, abba akarom hagyni a gyogyszert mellékhatások miatt. Mikor?
Értem.
köszi h leirtad.hány szem lenne még a levélböl?Miota szeded?
csak mert ugy tudom 2 hét után ad teljes védettséget az elsö levél.
Megkérdezhetem hogy milyen módon fáj a lábad? Csak mert mostanában nekem is fáj és félek hogy emiatt. Bár a vérképem meg jó, szóval nem biztos hogy emiatt, de jobb félni mint megijedni.
Egyébként ha nem szedheted végig a levelet, akkor hagyd abba, nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Kedd már elég régen volt. De amint abba hagytad a gyógyszer használjatok gumit. Mert továbbra nem véd.
4 honapja szedem, (végülis ma még bevettem,ugy döntöttem) . pont 2 hét maradt még vissza a levélből.
Utolsó: hát combtól bokáig,minthqa sajogna. Mint mikor egész nap ácsorogsz,és a térdhajlatomban kijöttek lila hajszálerek .A sima vérvétellel csak a májfunkcióidat nézik meg..én mindneképp javaslom mindnekinek h harcolja ki a leiden vizsgálatot (trombozis) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!