Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gestomix fogamzásgátló tabletta helyett milyen védekezési módok vannak még?
Figyelt kérdés
Sajnos nem bírom a tabit helyette kéne valami más? A gumin kívül mert a gumira is allergiás vagyok..:/2014. dec. 4. 10:20
1/10 A kérdező kommentje:
a tabletta nálatok is okozott mellékhatásokat?mint pl ingerültség,hüvelyszárazság? rossz hangulat fejfájás?
2014. dec. 4. 10:22
2/10 A kérdező kommentje:
egy-két szőrszálam is nőtt olyan helyen aholnem kéne..:/
2014. dec. 4. 10:23
3/10 anonim válasza:
Rengeteg. Van latexmentes gumi, vannak minipill tabik, amikben nincs ösztrogén, van az implantátum, akkor van spirál, lea méhszájsapka, hüvelygyűrű.
4/10 To7ka válasza:
Én a Nuvaring-et tudom ajánlani nagyon!:) Nézz utána, kis mennyiségben és folyamatosan (no meg koncentráltan) bocsájt ki hormont, a tablettáknál az esetek döntő többségében jobb. Aktus közben kivehető, akkor is véd (nagyon sok év után se volt soha a legkisebb probléma se páromnál).
5/10 A kérdező kommentje:
a pesszárium milyen érzés lehet érezni hogy ott van?
2014. dec. 4. 19:29
6/10 A kérdező kommentje:
végülis a latexmentes nem érződik úgy meg nem csíp..oké még nemtudom melyiket félek a pesszáriumtól még sose helyeztem fel ilyet..:/
novaring azt hogy kell használni?
2014. dec. 4. 19:33
7/10 A kérdező kommentje:
de az óvszer megbízhatóbb azt olvastam...bár az se 100%.-os :/
2014. dec. 4. 19:36
8/10 anonim válasza:
A Nuvaring pont ugyanúgy működik, mint a tabletták, csak nem szájon át kell szedni, hanem a hüvelybe helyezni. A mellékhatásai pontosan ugyanazok, mint a tabiknak...
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor az felejtős..:/
2014. dec. 7. 09:35
10/10 anonim válasza:
Pharmatex hüvelytabletta, + ovulációs időszak figyelembe vétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!