Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy elhízok a fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
a lindinette 20ast szeretném szedni, ez előtt pár évvel a yasminella-t szedtem attól nem híztam..a lindinettéről azt hallottam, hogy attól nem is lehet hízni de a testvérem pl elhízott:D 173 centi vagyok és 75 kiló, nem vagyok se dagi se vékony de ha rám jönnek a kilók a fogamzásgátlótól akkor végem :D2014. dec. 2. 21:49
1/3 anonim válasza:
1: el lehet hízni tőle
2: sok nő ismerősömnek ( én srác vagyok ) mellre és fenékre ment ;)
3: hidd el nem számít, az a pasi aki nem jönne össze veled mert lesz egy pici tulsúylod ( talán!) a fogamzásgátlótól az nem is érdemel meg :)
2/3 anonim válasza:
Én femodent szedtem, feljött 10 kiló...
3/3 anonim válasza:
Én 1 éve szedek fogamzásgátlót, de egy kilót sem híztam tőle, sőt még előnye is volt... Nőtt a mellem, illetve a fenekem kerekedett... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!