Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha beszedtem az utolsó fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszedtem az utolsó fog. Gátló tabit de nem jött meg ezért nem mertem elkezdeni az újjabb levelet. Csináltam tesztet és negatív, mikor kell megjönnie ha nem vagyok terhes? Azonnal vagy csak később?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
?? tartottál 7 nap szünetet?
2014. nov. 25. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
igen! és nem kezdtem el a következő levelet mert a 7 napban nem jött meg!
2014. nov. 25. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát előfordulhat ilyen elvileg, szedd a tabit, és ha a következő szünetben sem jön meg, akkor van baj. De ezt csak a betegtájékoztatóból szedtem.
2014. nov. 25. 17:19
 4/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már 3 napja el kellett volna kezdenem a következő levél szedését de féltem h baja lesz a babának ha terhes lettem és nem mertem elkezdeni a következő levelet! Végleg abbahagytam a tablettaszedést! Így mikor kell megjönnie?
2014. nov. 25. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlótól nem lenne semmi baja a "babának", mivel az csak annyit csinál,hogy nem engedi megtermékenyülni a petesejtet, de ha megtermékenyült akkor ez van,de gondja nem lesz belőle. Hagyd ki a levelet, ha megjött,utána héten kezd el szedni a következő levelet (hisz a menstruáció után kell elkezdeni,még az újabb peteérés elött.
2014. nov. 25. 18:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És azt nem tudod hogy mikor kell megjönnie így? Most hónapban nem is fog akkor megjönni?(Nem vagyok terhes!!)
2014. nov. 25. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség az, hogy nem árt a babának!!!!!! Nemtom, ez elég alapszintű biológia. A kis embriót telebombázza hormonnal, szerinted semmi baja nem lesz?? Amúgy meg, így már hiába kezded el, mert több, mint 7 napot vártál, így már nem véd a gyógyszer ebben a hónapban.
2014. nov. 25. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
nem akarom elkezdeni! Végleg abbahagytam csak nem tudom hogy mikor fog így megjönni?
2014. nov. 25. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyenkor eléggé későn.
2014. nov. 25. 19:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Mennyire későn? KB?
2014. nov. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!