Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a tri-regolról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a tri-regolról?

Figyelt kérdés
Tri-regol...lányok, most kezdtem el szedni ezt a fogamzásgátlót és kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra ezzel kapcsolatban. állítólag hízlal nagyon, igaz ez?
2010. jan. 29. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Elég régi...

Vannak ennél sokkal jobbak is..

2010. jan. 29. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
háhh most komolyan van egy gyönyörű fiam a triregoltol.-)))))
2010. jan. 29. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
régi, elavult, szxr hormonbomba
2010. jan. 29. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
az hogy olyan mint az ára. sokan esnek teherbe mellette.
2010. jan. 29. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Az árát nem tudom mert nem ezt szedem, az viszont tuti hogy régi és magas hormontartalmú. Nem vagyok a nőgyógyászod, de én váltanék, sokkal-sokkal jobbak vannak már manapság.
2010. jan. 29. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves fórumozók,azért ne szóljuk le ennyire a tri-regolt,mert igenis valakinek ez az a fog.gátló,ami a lejobban beválik.Igaz,hogy mára tényleg egy kicsit elavultnak számít,de sokaknak felírják.Én 7 évig szedtem folyamatosan mindenféle panasz nélkül,6 éve abbahagytam,utána hamarosan született egy szép,egészséges kisfiam,aki most 5 éves.Igaz,a szülés után az új nőgyógyász már a Lindinette 20-at írta fel,amit 5 éve szedek,de én úgy veszem észre ettől mintha hullana a hajam,és gyakran szédülök is.Nem tudom hogy a tabletta okozhatja-e,de a doki szerint nincs kizárva...
2010. jan. 29. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 9 évig szedtem és egy dekát sem híztam tőle,és terhes sem lettem soha,csak miután abbahagytam,mert babát szerettünk volna.
2010. jan. 29. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Hajhullás több tucatnyi ok miatt lehet. Anyámnak is hullik a haja, mégsem szedett soha tablettát. Mellesleg mindegyik tablettának vannak mellékhatásai.
2010. jan. 30. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze,hogy sokminden okozhat hajhullást,de én az összes vizsgálaton és góckutatáson átestem és nem találtak semmit.Ezért gondoltam nem-e a tabletta okozza,mert ez az egyetlen amit rendszeresen szedek.A Tri-regolnál nem volt ilyen gondom,a Lindinette 20 mellett tapasztalom.De persze okozhatja akár a stressz is.
2010. jan. 30. 13:20
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a hasznos válaszokat!
2010. febr. 3. 05:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!