Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedését szigorúan csak a levél beszedése után lehet abbahagyni?
Figyelt kérdés
Nem lehet a levél közepén akármikor? Tudom, h vérzésem lesz, stb, de nem tudom kivárni, h leteljen még tizenvalahány nap. Lehet vmi komolyabb probléma ebből?2010. jan. 28. 19:47
1/7 anonim válasza:
Nem hinném.Voltam már így és nekem nem volt semmi bajom tőle. Megjött a vérzésem rá egy hétre.
2/7 anonim válasza:
Én is abbahaygtam még volt kb 10 szem de nagyon rosszul voltam tőle. nem lett semmi bajom. mejött nyilván hamarabb de utána normálisan visszaállt a 28naposra
3/7 anonim válasza:
Szia! Miért akarod a közepén abbahagyni?
Ha teljesen le akarsz állni a gyógyzerrel, szerintem akkor is ajánlott végig szedni.
Ha meg a továbbiakban is szedni akarod, akkor nem leszel védett. Akkor is, ha megjön a vérzésed, mivel mind a 21 bogyót be kell ahhoz szedni.
De így nehéz válaszolni, hogy nem tudom pontosan miért szeretnéd abbahagyni meg milyen értelemben.
4/7 anonim válasza:
egy héttel az utolsó szex után... ennyi a szabály, tök mindegy h ez mikorra esik, a levél közepén is abbahagyhatod, ha előtte egy hétig nem szexeltél. ha igen akkor addig szedned kell míg el nem telik egy szexmentes vagy más módszerrel is védekezős hét.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért akarom abbahagyni -véglegesen-, mert csomó mellékhatás kijött rajtam, és eldöntöttem, h nem váltok, inkább leállok teljesen. KÉrlek, ne írjátok, h mégis meg kéne próbálni másikkal, mert ezt már eldöntöttem, és ha nem muszáj, nem várnék vele a levél végéig.
2010. jan. 28. 20:17
6/7 anonim válasza:
Én is abba akarom hagyni a tabit, túl sok a kellemetlen mellékhatás. De inkább végigszedem. A doki mondta, hogy nem jó csak úgy a levél közepén abbahagyni, megzavarja a szervezetedet. Kérdezd meg a nőgyógyászod!
7/7 anonim válasza:
Azért kellene beszedni a teljes levelet, mert különben felborulhat a ciklusod, és jó pár hónap, mire helyrejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!