Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló kúpok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló kúpok a legbiztonságosabbak? Tényleg van aminek 100% a védekezőképessége?

Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Én sosem hallottam 100%os kúpról.... Meg egyébként sem hiszem hogy a kúpok a legbiztonságosabbak... szerintem a két legbiztonságosabb az óvszer és a fogamzásgátló tabletta. De főként egyszerre a kettő :D
2008. aug. 14. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

Jah és elfelejtettm: A módszer helyi hatású, és alkalmanként használható. Tehát nem használhatod mindig... egyébként sem véd nagyon

Nézz körül az oldalon hátha találsz jobbat: [link]

2008. aug. 14. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Felejtsd el a kúpot!!!Nagyon könnyű teherbe esni mellette-nem egy példát láttam már rá. A kúp csak annak jó, aki nem bánná ha becsúszna a baba.
2008. aug. 14. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Szia.Én Pharmatex kúpot használtam szülés után.Nem használt.A sógornőm is azt használt, egyidős a lányunk.Nem ajánlom semmi képp.
2008. aug. 14. 18:30
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Ja előző vagyok.Elfelejtettem odaírni hogy egyértelmű legyen.A második gyermekünk egy idős, mert a kúp mellett becsúszott neki is és nekem is.Sajnos szpotattam akkor még a nagyobbik lányomat, és nem lehetett fogamzásgálót szedni.
2008. aug. 14. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
A kúp tökéletesen véd,ha úgy használják,ahogy az elő van írva..a pharmatex például teljesen biztonságos. Az meg szerintem picit túlzás,ha valaki óvszert használ, mellette pluszban meg fogamzásgátlót szed.
2008. aug. 14. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
És ha kombináljuk a kúpot például megszakított közösüléssel,akkor biztosan véd. A kúpot nem csak alkalmanként lehet használni,ez hülyeség!!....
2008. aug. 14. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem túlzás, sokan használják mindkettőt (nem magamra gondolok) mert biztosra karnak menni. És ugye a tabletta önmagában nem véd meg a nemi betegségektől sem. És abban sem értek egyet hogy a kúp olyan nagyon biztonságos, főleg rendszeres használat során... de Te tudod
2008. aug. 14. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
8%
jah a két legjobb védekezés :D kombinálva... figyelj ha gyereket akarsz:D ... lehet épp egyként embernél védelmet nyújt a kúp meg a megszakítás is...de hány baba született már ezen nagyszerű védekezések mellett...
2008. aug. 14. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

A kúpnak a pearl-indexe 0,7-7,míg az óvszernek 3-28.

Szóval,ha tényleg úgy használják a kúpot,mint ahogyan az elő van írva,betartják a várakozási időt,nem fürdenek szappanos vízben előtte,utána 2 órával,és megszakítják a közösülést,akkor nem lehet probléma. Tudom,tudom ugyebár van előváladék is,ami tartalmazHAT spermiumot,de azt simán ki tudja ,irtani' a kúp,ha helyesne használják!

2008. aug. 14. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!