Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy a fogamzásgátlótól fogyok?
Figyelt kérdés
Mindig is nehezen ment a fogyás, hónapokig kellett keveset ennem és odafigyelnem az evésre hogy 2-3 kiló lemenjen, most meg 20 nap alatt eltűnt rólam 1,5 kiló úgy hogy rendesen, odafigyelés nélkül eszem. Másra nem tudok gondolni csak erre. Ez az első levél, most kezdtem.2014. nov. 11. 06:41
2/5 anonim válasza:
Igen, mert megakadályozza a vizesedést. Az simán lehet ennyi. Zsírból nem fogyaszt.
3/5 A kérdező kommentje:
A szextől nem hiszem, mert kb annyi van, mint előtte :) Csak előtte óvszert használtunk.
Viszont a vizesedésben lehet valami, mert centiben (mell-derék-csípő) ugyanannyi vagyok, mint 1,5 kilóval ezelőtt.
2014. nov. 11. 08:48
4/5 anonim válasza:
Ha nehezen fogytál még az is lehet, hogy régen nem stimmeltek a hormonjaid most meg helyrerázta. Örülj neki, általában a nőknél fordítva működik. :)
(egyébként nekem volt olyan, hogy több év szedés után abbahagytam, visszaállt a menszeszem és diéta nélkül dobtam le az évek alatt felszedett több, mint 30 kilót pár hónap alatt, szóval fura a szervezet)
5/5 anonim válasza:
Rendszeres étkezéssel simán fogyhatsz :)
A fog.gátlónak nincs ehhez köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!