Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a pasit ki kell hajítani, aki "fogamzásgátló-párti"?
Én is tabletta-párti vagyok szóval én tuti nem hajítanám ki.
De ha valaki egyáltalán nem akar tablettát szedni, a srác meg gumit nem akar használni, akkor nagyon nincs mit tenni. Keressen mindkettő olyan embert, akivel megegyeznek az elképzeléseik az ideális fogamzásgátló módszerről is.
Én nem hajítanám ki, ha megkérne h szedjek. Nyilván el akarja hagyni a gumit és ez nagyobb védelmet is ad!
Persze nem mindegy, hogy ezt egy olyan pasi kéri e akivel 3 hete vagyok vagy akivel több hónapja és szeretjük egymást!
Egyet értek az elsővel. Én úgy gondolom kérdező, hogy azért akarják kihajítani a hasonló jellegű férfiakat, mivel tudják: a fogamzásgátlónak rövid ideig jó hatása van, de hosszú ideig való szedése esetén súlyos problémákat okozhat a nő szervezetében.
De persze ott egyet értek, hogy ezért nem kell kihajítani senkit, csupán meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!