Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyire megbízhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire megbízható a Lindinette 20 (vagy Sensonette) fogamzásgátló, ha minden utasítást pontosan betartotok?

Figyelt kérdés
Volt már olyan,aki terhes lett a szedése közben?Mert a Tri-regolnál többen is írták,hogy bizony előfordult.
2010. jan. 27. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lindynette 20-at szedek, most kezdtem el a 4. hónapot és minden oké, megbízható!Semmi mellékhatást nem észleltem, csak az első hónapban volt pecsételő vérzésem. Amitől féltem, az a hízás volt, de nem híztam, sőt 1-2 kg lefogytam.

L19

2010. jan. 27. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
énis ezt szedem régóta, nem híztam , semmi bőr, haj, egyéb probléma, és eddig megbízhatónak bizonyult.
2010. jan. 27. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lindynette20-tól sok lett a pattanásom. Illetve híztam is tőle. A másik gondolom a stodette akart lenni? Ha nem azt nem ismerem. De mindenkinél másképp hatnak a fog.gátlók. Próbád ki és ha nem jó még mindig abba is hagyhatod.
2010. jan. 27. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el az 5. levél Lindynette 20-at. Minden rendben.
2010. jan. 27. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor senki sem lett terhes a szedése mellett,ha betartotta az utasításokat?Amúgy jól ismerem a tabit,mert már 5 éve szedem hasi görcsökre,csak nem volt mellette szexuális kapcsolatom.Most egy hónapja van párkapcsolatom,és hát megfordult a fejembe,hogy tényleg megbízhatok-e benne?Amúgy valaki írta,egy régebbi kérdésre,hogy hullott töle a haja és váltania kellett.Én 5 éve szedem,és 2 éve hullik a hajam,nem tudni hogy miért.Már gondoltam rá nem-e a tabletta,de a doki azt mondja rá,nem jellemző ez a panasz.Ha esetleg olvassa az a hajhullásos kedves hozzászóló ezt az üzenetet,legyenszíves írja meg,hogy ő mennyi idő eltelte után tapasztalt hajhullást?
2010. jan. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!