Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem szedni a fogamzasgatlot de abba hagytam azota nem jott meg mitol lehet? (tobbi alul)
Figyelt kérdés
Szeptemberben vegig szedtem,de egyfolytaban vereztem utana abba hagytam okt elejen 2-a korul azota nem jott meg meg utolso nap mikor beszedtem egyutt voltunk a parommal belemelvezett. Nem jott meg,de ilyen atlatszo feheres folyasom van semmi szaga nincs. Csinaltam ketto tesztet is hatha teherbe estem,de negativ lett. Mitol lehet,hogy nem jott meg?2014. nov. 7. 16:54
1/8 A kérdező kommentje:
Hozzateszem,hogy majusban csaszaroztak.
2014. nov. 7. 17:05
2/8 anonim válasza:
Sajnos meg van az esélye hogy terhes lehetsz, mert mivel tudjuk a fogi nem véd 1 honap után legalább 2 honapot kellene várni hogy, a párod beléd élvezhessen.
3/8 anonim válasza:
utolsó vagyok, a teszt meg semmit nem ér, az egyik barátnőm is nyáron terhes lett és semmit nem érzet csinált 5 tesztett és negatív lett neki, másnap elment dokiihoz rögtön megmondta neki hogy 2 honapos. 17/L
4/8 anonim válasza:
kell 3 hónap míg beáll
szerintem nem kellett volna abbahagynod, következő hónapban talán már elállt volna a folyamatos vérzés
azért véreztél, mert a szervezeted megszokja a fogamzásgátlót, általában 3 hónapig még normálisak az ilyenek
5/8 anonim válasza:
3. és 4. válaszoló
pontatlanok a válaszaid
a fogamzásgátló már az első naptól védhet, a biztonság kedvéért szokták javasolni az egy hónapot...nem kettő, csak az első ciklus végét
a tesztek elég pontosak - drogériában vagy gyógyszertárban kell venni
6/8 A kérdező kommentje:
Gyogyszertarban vettem. Nem tudtam,hogy azert van a verzes ezert abbahagytam es amugy se vagyok fogamzasgatlo rajongo az anyukamnak annak idejen ez okozta a meddoseget legalabb is ennek is koszonheto volt ugy h mikor ez a verzes volt mar minden volt a fejemben inkabb abbahagytam. Raadasul ez amit szedtem mar nem is tudom mi a neve de akkor kerult forgalomba mondom eleg jo.
2014. nov. 7. 20:14
7/8 anonim válasza:
a folyásnak nincs ehhez köze
hány hónapig szedted egyébként? vagy hány napig?
Valószínűleg attól van, hogy szülés és egyebek miatt van némi hormoningadozás.Menj el orvoshoz,az majd felír norcolutot vagy valamit,ami meghozza a vérzést.
Nem akarlak riogatni,de bármitől lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,koszi,hogy irtal. Kb masfel honapig szedtem mikor abba hagytam megjott masnap azota semmi parom szerint azert kesik mert felbolygatta a hormonjaimat a gyogyszer. Elmegyek orvoshoz az a legbiztosabb!!
2014. nov. 9. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!