Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17évesen korai a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17évesen korai a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok... már majdnem 1 éve vagyunk együtt a párommal és mindeddig nem voltam hajlandó óvszer nélkül lefeküdni vele... de mostmár panaszkodik hogy neki az nagyon nem jó ugy óvszerrel... mit gondoltok korai 17 évesen fogamzásgátló tabblettát szedni?
2010. jan. 27. 13:41
 1/8 anonim válasza:
55%

én nem ajánlom, én sokat szenvedtem tőle. de persze ez is egyénfüggő.

ha igazán szeret, akkor nem várja el, hogy fiatalon hormonnal tömd magad!

2010. jan. 27. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
en azt mondom h nem... mert nem art a lanyoknak is vedekzni. en 18 evessen kezdtem el szedni, de kicsit problemas mert nem sikerul eltalani a nekem valo tabit... de persze ez nem jelenti azt h nekedis az lesz, mindenkinel mas, de artani nem arthat.
2010. jan. 27. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:

19 vagyok, több, mint egy éve együtt a barátommal. Lassan én is úgy érzem, hogy tablettára váltok, de nem azért, mert ő panaszkodott volna.

Úgy, ahogy a szexnél anno, ezzel a dologgal is úgy vagyok, hogy most jött el az ideje.

17 évesen nekem még barátom sem volt.

Ha te úgy érzed, hogy tényleg komoly ez a kapcsolat és megéri, akkor vágj bele.

2010. jan. 27. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
17évesen kezdtem el. az első amit felirt az orvos borzalmas volt! most visziont lindynettét szedek és semmi mellékhatása nincs:) ajánlani tudom csak
2010. jan. 27. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is 17 múltam mikor elkezdtem szedni és semmiféle problémát nem okozott.
2010. jan. 27. 14:48
 6/8 anonim válasza:
én 18 éves vagyok,és már majdnem 1 éve fogamzásgátlón élek. XD Nekem semmi bajom tőle,csak jól meg kell választani,és lehetőleg alacsony hormontartalmú legyen.
2010. jan. 27. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
nem
2010. jan. 27. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, el kell menni az orvoshoz és ő majd felméri az állapotodat, megvizsgál és ő majd megmondja.

Viszont vannak olyan statisztikák, amik azt mutatják hogy a korán elkezdett és hosszú időn keresztül fennálló hormonális fogamzásgátlók szedése növeli a mellrák kockázatát idősebb korban.

De nem akarlak riogatni ezzel ez csak egy statisztika.

2010. jan. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!