Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kedden szedtem be az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedden szedtem be az utolsó szemet (fog. Gátló), tehát jön a 7 napos szünet. Akkor szerdán kell újra elkezdenem?

Figyelt kérdés

Tehát múlthét kedden vettem be a 21. szemet,és most 7napot kell kihagyni tehát szerdán vegyem be,vagy a 7napon kell elkezdeni?=/ ez össze zavart ..:D

Tudom tájékoztató. De azt kiraktam az asztalomra egyik nap és azóta nem láttam. Ha tudnátok gyorsan válaszolni megköszönném:)

2010. jan. 26. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kivársz 7 nap tabi mentes napot a nyolcadik napon első szem.Tehát igen szerdán :)
2010. jan. 26. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. jan. 26. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

És ne ijedt meg ha csak pl. az 5. gyógyszermentes napon jön meg! Akkor is a 8. napon(a 7 nap szünet után) kell elkezdeni a következő levél szedését. Akkor is ha a vérzés még nem múlt el:))

2010. jan. 26. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
dehogy szerdan. amelyik nap kezded. hiszen 7 napos szünet. éppen az a lényeg, h ugyanazon a napon kell kezdeni minden levelet.
2010. jan. 26. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:

7tabletta mentes nap vagyis 8. napon kell bevenni a tabit!!!

Én milligestet szedek ennek idemásoltam a betegtájékoztatóját, de mindegyik így működik ami 21 nap+7nap szünetes!!!!!

3. Hogyan kell szedni a Milligest bevont tablettát?

Naponta 1 bevont tablettát kell bevenni, lehetőleg mindig azonos időpontban a havi vérzés 1. napjától kezdve 21 napon át. Ezután 7 gyógyszermentes nap következik, melynek ideje alatt menstruációszerű vérzés jelentkezik. A 8. napon kell a következo 21 bevont tabletta szedését elkezdeni (akkor is, ha a vérzés ekkor még nem szűnt meg). A második Milligest csomagot tehát a hét ugyanazon napján kell elkezdeni, mint az elsőt. A vérzés mennyisége a megszokottnál kevesebb lehet, de ez nem káros.

Itt a linkje is: [link]

2010. jan. 27. 01:57
 6/7 anonim ***** válasza:

23.29-re ne hogy hallgass! Vagy rosszul szedi a tablettáját, vagy nem is szedett még soha.

Mint már írták, igen szerdán kell. 7nap szünet és a 8. napon veszed be az elsőt. Bocs, hogy leírtam azt amit már mások is, csak nem bírtam megállni miután valaki ekkora butaságot írt (23.29)

2010. jan. 27. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
de figy, nem vagom, h h jöhet ki a szerda. tudom, h én is amikor szedtem, mindig kedden kellett bevenni. jajj.. varjal, tenyleg a 8. nap. nem tom, lehet, h rosszul emlekeztem. na, bocs. és azért még nem kell lepontozni, mert vmit rosszul irtam. ehh, emberek ti ezt élvezitek, h mindenkit ossze - vissza lepontoztok?
2010. jan. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!