Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már így? Mi a véleményetek erről?
Néhány hónappal ezelőtt vesztettem el a szüzességem! A párommal rengeteg fajta óvszert kipróbáltunk... Igazából egyik sem vált be, mindig előjött tőle valami "probléma": viszkető érzés,piros lett a nemiszervemnél , még a szeretkezés is fájt tőle!
Arra gondoltam attól lehet,hogy "nem vagyok hozzá szokva a szexhez", aztán egyszer teljesen véletlenül kipróbáltunk egy rossmanos óvszert,amitől hirtelen minden ilyen problémám megszűnt!
Én is valami allergiára gondoltam,de sokan írták itt gyakorin,hogy hülyeség az , hogy allergiám lenne a gumitól!
Óvszer nélkül azért nem "próbáljuk" ki,mert nem szedek még gyógyszert:)
Hamarosan váltani fogunk fogamzásgátlóra,de addig szükség van az óvszerre! :)
Igen,valószínű ,hogy allergia lesz.. hamarosan megnézem mi volt az egyikben és másikban,aztán leírom a tapasztalatokat!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Allergia.
Nekem is van. Sem a Durex, sem a Masculan nem jó. Nem tudom, hogy az anyagára, vagy a síkosítóra, amivel bevonják, vagyok érzékeny.
Nekem a Raqo vált be.
Olvasd el mindegyiknek az összetevőit. És kizárásos alapon megtudod majd, mi nincs azon ami jó neked, a többin meg van.
Egyébként, ott van még a Pharmatex is. Hormon mentes helyileg alkalmazható fogamzás gátló. Nézz utána.
Nekem a Masculantól nagyon durván előjött az allergia, kb 1 hétig nem tudtam megmozdulna olyan szinten viszkettem és fájt...
Köszönöm,utána olvasok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!