Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most menstruáció lenne?
Majdnem fél éve szedem a Jangee nevű fogamzásgátlót (elég alacsony hormontartalmú). Október 24-e, illetve 30-a között Aktil Duo antibiotikumot szedtem mandulagyulladás miatt. 30-án este észrevettem, hogy enyhe barnás folyásom van, amely másnap délutánra már vérzéssé alakult (e mellé tompa alhasi fájdalom társult), és azóta is tart, bár már kevesebb mennyiségű. Megijedtem, mivel nem tudtam, hogy mi a probléma, majd hosszas keresés után derült ki számomra, hogy milyen hatással van az antibiotikum a fogamzásgátlóra. Egy valami azonban nem világos számomra. Különféle internetes oldalakon pecsételő vérzésről írtak, de tudtommal az nem tart ennyi ideig. Arra gyanakodom, hogy az antibiotikum nem csupán gyengítette az antibébi hatását, hanem fel is függesztette, ezért most (hiába, hogy folyamatosan szedem a gyógyszert) menstruálok. Mi a teendő ilyenkor? Nem mertem abbahagyni a gyógyszer szedését, mert azt javasolták, hogy ilyenkor tovább kell szedni, és a következő levelet szünet nélkül elkezdeni. Az orvosom szabin van, ezért nem tudom őt felkeresni.
Előre is köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!