Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? 18/L vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 18/L vagyok és védekezés nélkül szexeltem valakivel. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval találkoztunk, és annyira erős volt a vonzalom.. tudom hogy szörnyen hülye vagyok.. Nem élvezett belém, de nagyon félek h terhes lettem. Ez szombaton volt. Szerintetek mennyi az esélye? Vagy mit csináljak, menjek el nőgyógyászhoz? Vagy van valami vonal amit fel lehet ilyenkor hívni? :S

Esetleg van valami amit érzenem kéne ha terhes vagyok?

Ha ez számít akkor ez pár nappal azután történt h megjött, de akkor már befejeződött amikor szexeltünk.. légyszi segítsetek... :(

2010. jan. 26. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha rogton menzesz után volt akkor valószinűleg nem volt peteeresed. Ez akkor van amikor ovulalsz. Kb felidoben. Nem elvezett beled akkor nincs olyan nagy gaz. 72 oras tabi ha nagyon felsz.

De hogy mast is mondjak bármikor megeshet. Esetleg nemibetegsegtol jobban felnek.

2010. jan. 26. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Mit segítsünk?

Kapni fogsz pár választ, hogy felelőtlen csitri, meg biztosan az vagy, meg ettől biztosan nem.

De az igazság, hogy majd 3 hét múlva megtudod a választ a kérdésedre.

Addig meg aggódhatsz.

2010. jan. 26. 15:18
 3/11 anonim válasza:
48%

TIZENNYOLC ÉVES vagy..... nem igaz hogy nem tudsz felnőtt ÉRETT nőként gondolkozni...

Sosem értettem az ilyet. Én 19F vagyok de figyu, nekem 14 évesen is már megfordult a fejembe hogyha egyszer szexualizálok akkor odafigyeljek a védekezésre... meg mi az hogy egymásba bonyolódtatok vagy mit csináltatok. NEM hiszem el hogy azt a két másodpercet nem bírtátok volna ki hogy az a gumi felkerüljön a srácra. és még most is ANNYIRA BUTA vagy hogy ülsz a kis pi*ádon és baszol elmenni venni 72 órás tablettát, helyette egy csapat idegentől várod a választ... hát tudod mit? Én azt kívánom h te és a hozzád hasonlók aggódjanak csak... nem mondom azt hogy legyetek terhesek , de nem sok hiányzik hozzá...

2010. jan. 26. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
bírom az ilyen seggeket b@zmeg! VEGYÉL EGY KIB@SZOTT TESZTET! istenem, de utálom, hogy kb minden 2. kérdés erről szól... tesztről tényleg nem hallott még egyik csaj sem?
2010. jan. 26. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, de az amúgy is megoldható a 72 órással. Egy herpesz, HPV, esetleg HIV fertőzés kellemetlenebb tud lenni, pláne az a 2-3 hetes várakozás, ami a vizsgálatok és az eredmény megérkezése között történik. De az erős vonzalom biztosan megérte.
2010. jan. 26. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:

:D csak hogy teszt jó legyen min 2 hétnek el kéne telnie:D

De valszeg nincs nagy gond, ha nem élvezett beléd, meg mensi után voltál elég kicsi az esély hogy terhes vagy ami miatt meg késik majd ha sokat stresszel

2010. jan. 26. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Elöször is a mensesz után közvetlenül is teherbe lehet esni.

Másodszor: a védekezés nélküli szex utánra való a 72 órás tabletta, DE MINT A NEVE mutatja, a szex után 72 órán belül kell bevenni, minél elöbb, annál nagypbb esély van arra, hogy hatásos - ez azt jelenti, hogy szmbaton történt az eset, akkor legkésöbb kedden be kellett volna venni. Ha most még itt kérdezösködsz, akkor kifutsz az idöböl (szerintem már kifutottál).

Harmadik: ha valki ennyire nem tudja magát fegyelmezni, az ne utánna kezdjen megijedni, ilyenkor már úgyis késö.

Egy hét múlva vegyél egy tesztet, akkor kiderül.

2010. jan. 26. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
15.30 - az minimum 1 hét mostmár
2010. jan. 26. 16:18
 9/11 A kérdező kommentje:
tudom, és eddig minden alkalommal védekeztem is, nem tudom most mit képzeltem... azért köszi
2010. jan. 26. 17:05
 10/11 anonim válasza:
ha okosan akarsz dönteni elmész dokihoz.A nőgyógyászaton is csinálnak gyorstesztet és az jobb,mert megbízhatóbb.Készülj fel hogy nem kis letolást fogsz kapni!De jobb,mintha hülyeséget tennél és baj lenne.Ha akkor bátor voltál most is légy az!!!
2010. jan. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!