Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi helyett mást akarunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi helyett mást akarunk használni Barátnőmmel. Valakinek van tapasztalata ezzel a módszerrel?

Figyelt kérdés

Azt találtam ki, hogy ovulációs teszteket fogunk használni (LH-teszt). Ez kimutatja a vizeletből, hogy mekkora az LH hormon koncentráció. Minden nap megmérjük, az adatokat felírjuk. Peteéréskor ez a szint nagyon megugrik, így lehet tudni, melyek a termékeny napok és melyek a termékenytelenek.

Ha megvolt az ovuláció, akkor az azutáni 3. napon már mehet a szeretkezés. Persze így is csak megszakítással.

Azt szeretném kérdezni, hogy valaki csinálta-e már így, illetve szerintetek mennyire biztonságos? Teherbeesés csak akkor lehetséges, ha a leért petét megtermékenyíti egy spermium, de mi tudjuk, hogy mikor nincs ott pete, így elvileg a terhesség ily módon elkerülhető.

2014. okt. 28. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát, szerintem ez nem túl jó ötlet. mármint, ez a módszer nem megbízható. hiába minden mérés és pontosság és számítás... mindig van kivétel. mindig van hibaszázalék. arról nem is beszélve, hogy a spermiumok pár napig még életben maradhatnak. és csak egy pici csúszás kell a szervezetben... lehet az bármi miatt (stressz, antibiotikum, miegymás) és minden megváltozik. aztán Te hiába számolgatsz serényen, mégis terhes lesz a párod. szerintem nem jó ötlet. én nem bíznék ebben semmiképp sem. mellesleg attól, hogy valaki fogamzásgátlót szed, nem lesz semmi baja a gyermeknek. még a betegtájékoztatóba is bele van írva, hogy ha terhes vagy, de nem veszed észre egyből és szeded, még akkor sem lesz semmi baja a magzatnak. szóval ez tévhit. megértem, hogy a természetességre próbáltok törekedni, de szerintem ne ilyen módon, mert ez nem fog működni.
2014. okt. 28. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem írtál hülyeségeket és nem is lenne gond ezzel a módszerrel, csakhogy létezik sajnos egy olyan jelenség, hogy spontán peteérés, ergo hiába írkáljátok fel akár hónapokon keresztül, hogy mikor ovulál a barátnőd, az még semmire nem biztosíték, mert akármitől, tényleg AKÁRMITŐL és AKÁRMIKOR bekövetkezhet spontán peteérés, és akkor bekövetkezik a fogamzás.

Javaslom a fogamzásgátlót, vagy nézzetek utána egyéb, biztonságosabb módszereknek.

Sok sikert, remélem segítettem! :)

22L

2014. okt. 28. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:

"7:

Ezeket mégis mire alapozod?"

Mit mire?

Tényeket írtam. Láttam már közelről ovutesztet és használtam is. Na véletlenül sem védekezésre, mert nem arra való.

Ugyanakkor az sose árt, ha megismeri a teste működését a partnered, mert akkor ha majd tényleg akartok gyereket, akkor könnyebb lesz.

2014. okt. 28. 18:48
 14/17 anonim válasza:
Ha ennyire tudományosak vagytok nagyon élvezetes lehet a szeretkezésetek!
2014. okt. 28. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
ennyi ésszel szabadlábon
2014. okt. 28. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Itt a jó öreg naptár módszer, nem elfelejtve, hogy a női ciklus első napja a menses első napja.

Sok sikert!

[link]

2014. okt. 29. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, és minimum az előző 8 hónap pontos naptárát kell átnéznetek.
2014. okt. 29. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!