Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi helyett mást akarunk használni Barátnőmmel. Valakinek van tapasztalata ezzel a módszerrel?
Azt találtam ki, hogy ovulációs teszteket fogunk használni (LH-teszt). Ez kimutatja a vizeletből, hogy mekkora az LH hormon koncentráció. Minden nap megmérjük, az adatokat felírjuk. Peteéréskor ez a szint nagyon megugrik, így lehet tudni, melyek a termékeny napok és melyek a termékenytelenek.
Ha megvolt az ovuláció, akkor az azutáni 3. napon már mehet a szeretkezés. Persze így is csak megszakítással.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki csinálta-e már így, illetve szerintetek mennyire biztonságos? Teherbeesés csak akkor lehetséges, ha a leért petét megtermékenyíti egy spermium, de mi tudjuk, hogy mikor nincs ott pete, így elvileg a terhesség ily módon elkerülhető.
Nem írtál hülyeségeket és nem is lenne gond ezzel a módszerrel, csakhogy létezik sajnos egy olyan jelenség, hogy spontán peteérés, ergo hiába írkáljátok fel akár hónapokon keresztül, hogy mikor ovulál a barátnőd, az még semmire nem biztosíték, mert akármitől, tényleg AKÁRMITŐL és AKÁRMIKOR bekövetkezhet spontán peteérés, és akkor bekövetkezik a fogamzás.
Javaslom a fogamzásgátlót, vagy nézzetek utána egyéb, biztonságosabb módszereknek.
Sok sikert, remélem segítettem! :)
22L
"7:
Ezeket mégis mire alapozod?"
Mit mire?
Tényeket írtam. Láttam már közelről ovutesztet és használtam is. Na véletlenül sem védekezésre, mert nem arra való.
Ugyanakkor az sose árt, ha megismeri a teste működését a partnered, mert akkor ha majd tényleg akartok gyereket, akkor könnyebb lesz.
Itt a jó öreg naptár módszer, nem elfelejtve, hogy a női ciklus első napja a menses első napja.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!